17 / 05 / 2024

Altındağ yeni kültür merkezi

Altındağ yeni kültür merkezi

Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.

Gram altında yeni rekor! Roket gibi fırladı! Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Altın fiyatları bir ayın en iyi haftasını kapatmaya hazırlanıyor. Haftanın son gününde gram altında yeni rekor göründü. Yastık altındaki altınlar kabardıkça kabardı!

Gram altında yeni rakam belli oldu! İslam Memiş son noktayı koydu! Artık bu rakamı konuşacağız!

Altını bilen adam İslam Memiş gram altında dün görülen 1.300 TL seviyesinden sonra 'artık bu rakamı konuşacağız'' diyerek yeni rakamı açıkladı.

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altında yeni rekoru açıkladı. Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı...

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Çekmeköy'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Büyükşehir kanunu ile mahalle statüsüne kavuşan eski köylerde, Köy Konağı mimarisi ile dizayn edilen kültür merkezleri çalışmaları başladı. Merkezlerin içinde Kütüphane, eğitim alanı, etkinlik salonları bulunacak.

Altındağ yeni kültür merkezi Haberi

Altındağ yeni kültür merkezi


Altındağ Belediyesi, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıktı. Yıkımı henüz tamamlanan tesisin yerine, hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa edilecek.


2016 yılında tamamlanacak


İçinde 500 kişilik konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunacağı tesisin inşaatına yakında başlanacak. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Ali Ersoy ve çevre mahallelere önemli bir hareketlilik getireceği düşünülüyor.


Yeni merkez, 2016 yılı içinde yenilenen haliyle faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. 500 kişilik konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken, geniş ve ferah sınıflarda eğitim görecek olan Altındağlı kadınlar, modern spor salonlarına da “merhaba” diyecek. Altındağlı...