16 / 05 / 2024

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açılış

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açılış

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak" dedi.

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Altındağ Belediyesi 2 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre Mahallesi'nde yer alan iki adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Yunus Emre Termik Santrali 1.4 milyar TL'ye icradan satılıyor!

Eskişehir`in Mihalıççık ilçesinde FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında yönetimi TMSF'ye devredilen Yunus Emre Termik Santrali 1 milyar 400 milyon liraya icradan satışa çıkarıldı. İhale, 30 Ocak günü gerçekleşecek.

Kocasinan Yunus Emre'de dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri daha hayata geçiyor. Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar yaptı.

Kayseri Yunus Emre Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Proje kapsamında 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşmalar gerçekleştirdi.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Nabi Avcı Amsterdam'da açılan Yunus Emre Enstitüsü'nü ziyaret etti!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Hollanda temasları kapsamında Amsterdam Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda sona gelindi!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük bir hızla devam ettirilen park alanı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Gölcük Yunus Emre Parkı'nda büyük aşama kaydedildi!

Gölcük Belediyesi´nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi´nde yapımına devam edilen ve yapımında büyük aşama kaydedilen park alanını çalışmalar hız kazandı.

Kula Yunus Emre caddesi trafiğe açıldı!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında yapımı devam eden Yunus Emre Caddesi trafiğe açıldı.

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Manisa Yunus Emre kura çekilişi sonuçları dün saat 10:00'dan itibaren açıklandı. Toplamda 5 bin 500 konuttan oluşan proje 1. etap teslimleri 2017 Eylül ayında yapılması planlanıyor.

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açılış Haberi

Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezi açılış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, hafta sonları da çalışabilecek güçlendirilmiş Aile Sağlığı Merkezleri ve Halk Sağlığı Merkezlerini oluşturduklarını belirterek, "Aile hekimliğinde 22 bin olan kadromuz 2017 sonu itibarıyla 30 bin hekime çıkacak." dedi. 


Müezzinoğlu, Altındağ Yunus Emre Aile Sağlığı Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne milletle beraber olma anlayışıyla geldiğini söyledi. 


Yerel yönetim ve merkezi iktidar olarak "önce insan" dediklerini ifade eden Müezzinoğlu, "14 yıldır milletimiz, kendisini dert edinen kadroları hiç yalnız, sahipsiz bırakmadı. Hangi seçime girsek bizi baş tacı edecek şekilde hep iktidar yaptı. Biz de iktidarda olduğumuz her dönemde daha çok gelişmiş bir ülke, daha çok vatandaşına güven veren yönetimler, vatandaşın derdine derman olacak anlayışlarla bugünlere geldik. AK Parti olarak, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışının mensuplarıyız....