05 / 05 / 2024

Altındağ yüzme havuzu

Altındağ yüzme havuzu

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin’de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor.

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altındağ'a iki modern yüzme havuzu açıldı!

Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesine yapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksi hizmete girdi. Veysel Tiryaki "Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar gece gündüz çalışacağız" dedi.

Altın fiyatlarında Fed etkisi! Altın yükselişe geçti! 1 gram altın ne kadar oldu? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın dördüncü ,işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Fed'in faiz kararı sonrası bugün altında yükseliş başladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram, çeyrek ve tam altın kaç lira? 2 Kasım Perşembe canlı altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Gram altında rekor sürüyor! 23 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Bugünkü fiyatları duyanın yüreği hopladı!

Gram altında yükseliş devam ediyor. Haftanın son işlem gününe rekor ile başlayan gram altın fiyatı en yüksek 1.608,64 TL en düşük ise 1.526,26 TL seviyesini gördü. Peki, gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları nereye gidiyor? Altında yükseliş sürecek mi? Uzmanlar yanıtladı

Küresel piyasalardaki belirsizlikler nedeniyle altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Peki, bu yükseliş daha ne kadar devam edecek? Küresel piyasalardaki bazı risklere dikkat çeken uzmanlar, altında 2023 tahminlerini açıkladı.

Gram altın ve çeyrek altında yükseliş start aldı! Altını olanlar havalara uçacak! 22 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken milyonlarca vatandaş bugün altın ne kadar oldu? sorusuna yanıt arıyor. Peki, bugün gram, çeyrek, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar... 

Altında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! 29 Aralık 2022 altın fiyatları

Altının gramı bin TL'nin üzerindeki konumunu sağlamlaştırırken, ons altın da bin 800 doların üzerinde seyrediyor. Altın fiyatlarında yıl sonu depremi! 1 gram bile altını olanların gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.

Altında yüzde 50 indirim! Almayan kaybeder

2022 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde birçok sektörde büyük indirimler var. Bu sektörlerden biri de altın ve pırlanta sektörü. Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler gerçekleştirildi.

İslam Memiş, gram altında yeni rekor için tarih verdi! 2 müjdeyi beraber açıkladı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube hesabından paylaştığı 'İki müjde' başlıklı videosunda gram altında yükseliş beklentisini tarih vererek açıkladı. İslam Memiş'in 7 Aralık için de ayrıca bir 'müjde' verdi.

Gram altın yıl sonunda bu kadar olacak! Son 3 ay! Analistler açıkladı!

Gram altında yıl sonunda bunlar olacak!  Analistler peş peşe açıkladı! Sadece 3 ayınız kaldı…  İşte gram altının yıl sonunda göreceği o rakam...

Atasay'dan eylül sürprizi! Altında yüzde 25 indirim! Şimdi açıklandı! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadının sevindiren son dakika fırsatı şimdi Atasay'dan geldi. Atasay'da binlerce altın yüzük, küpe ve bilekliklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte Atasay 5 Eylül 2022 fiyat listesi.

Haftalardır yönünü bulmaya çalışan altında beklenilen oldu! İşte detaylar!

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik herkesi heyecanlandırdı. Haftaya sert düşüşle başlayan altında yön değişti. İşte detaylar!

Altındağ yüzme havuzu Haberi

Altındağ yüzme havuzu


Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü haline gelen Altındağ Belediyesi bölgedeki yatırımlarını hızla tamamlayarak, Altındağlıların hizmetine sunuyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, kapılarını açmak için bekliyor.


Altındağ Belediyesi tarafından yapılan spor kompleksi konforu ve donanımıyla, binlerce dolar ödenerek üye olunan tesisleri aratmıyor. Spor tesisi, büyük bir spor kompleksinde bulunması gereken her tür niteliğe sahip… İçinde iki yüzme havuzu, 2 hamam, jakuzi, sauna ve özel dinlenme odalarının bulunduğu, kendi otoparkı bulunan spor kompleksi, kısa zamanda hem Altındağlı vatandaşların hem de Altındağ dışından gelenlerin bir numaralı adresi olacak.


“Özellikle çocuk ve gençlerin yüzme havuzundan faydalanmasını istiyorum.”


Sanatla ve sporla ilgilenen insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inandığını her fırsatta belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel...