04 / 05 / 2024

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Altın ve mücevher fiyatlarında yüzde 20'den yüzde 50'ye varan büyük indirimler yapıldı.



2022 yılının son günlerini yaşadığımız şu günlerde pek çok sektörde büyük indirimler yaşanıyor. Bu sektörlerden bir tanesi de altın ve pırlanta sektörü oldu. Altın ve mücevher fiyatlarında % 20'den % 50'ye varan şok indirimler yapıldı. 

Altında yüzde 50 indirim! Patlama yaşanıyor

Yeni seneye sayılı günler kala pek çok sektörde yaşanan indirimlere altın sektörü de dahil oldu. İstanbul'da bulunan dünyanın en büyük altın üretim ve satış merkezinde altın ve pırlanta ürünlerde % 50'ye ulaşan indirimler başladı. Ürünlerde yapılan indirimlerden müşteriler de oldukça memnun olurken, indirimlerden sonra altın ürünlerine büyük ilgi gösteriliyor. 

70 BİN LİRALIK SET 37 BİN 500 TL'YE DÜŞTÜ

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön