13 / 05 / 2024

Altındağda asfalt çalışmaları

Altındağda asfalt çalışmaları

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altın uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gram altında hangi seviyeden alım yapılmalı?

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gram altında hangi seviyeden alım yapılmalı? İşte haberin detayları…

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kanal İstanbul'da kazı çalışmaları başlıyor!

12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası’nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çılgın proje olarak isimlendirilen Kanal İstanbul'da kazı çalışmalarının kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağda asfalt çalışmaları Haberi

Altındağda asfalt çalışmaları

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, soluğu her hafta farklı bir mahallede alıyor. Yıldıztepe Mahallesi 820'nci ve 829'uncu Sokak üzerinde asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı. Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaştan gelen talepleri göz önünde bulundurdu. Ekipler, Yıldıztepe Mahallesi 820'nci ve 829'uncu Sokak'ta asfalt bakım onarım çalışması yaptı. Çalışmalarda mevcut asfalt önce tamamen kazındı, daha sonra da kazınan yerler temizlendi. Altındağ Belediyesi ekipleri tarafından çalışmaların gerçekleştiği sokaklar, yamayla değil asfaltla en uygun ve en modern hale gelecek.


"HER HAFTA ALTINDAĞ'IN FARKLI BİR MAHALLESİNDEYİZ"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Veysel Tiryaki, her hafta Altındağ'ın bir mahallesinde asfalt kaplama ve bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti. Asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmalarının ilçenin tümünde gerçekleşeceği müjdesini...