02 / 05 / 2024

altındağda imar projeleri

altındağda imar projeleri

Altındağ Belediye Meclisi'nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak ücretlerde yüzde 50 indirim yapılacak.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Altındağ'da 29 yıllığına yapım karşılığı kiralama ihalesi 10 Nisan'da!

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğünce, Ankara Altındağ Yenituran Mahallesi'nde ticaret fonksiyonlu inşaat yaptırmak suretiyle, 29 yıl süreli yapım karşılığı kira ihalesi 10 Nisan'da yapılacak...

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

altındağda imar projeleri Haberi

altındağda imar projeleri

Altındağ Belediye Meclisi'nin almış olduğu karar, Ulubey ve Önder mahallelerini kapsıyor.  Bu mahallelerde yapılaşmanın önünü açmaya çalışan Altındağ Belediyesi, müteahhitlere büyük kolaylık sağlıyor.  Karar sonrasında, geçtiğimiz yaz aylarından itibaren büyük ölçüde yıkılan bu 2 mahallede, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün hizmet bedeli olarak aldığı imar durumu (çap) ücreti, yol kotu ücreti, temel vize ücreti, gabari etüt ücreti, ruhsat ücreti, istinat duvarı ruhsat hizmet ücreti, yer görme ücreti, metrekare tasdik ücreti, ruhsat yenileme ruhsat tanzimi ücreti, belge karşılığı isteğe bağlı seviye tespiti ücreti, proje tashihat ücreti, suret proje tasdik ücreti, asansör kontrol ve kullanım izin belgesi ücreti, müellif kayıt yenileme ücreti, iskan kontrol ücreti, fotoğraf tasdik ücreti, işyeri için ağaç ücreti, iş bitirme belgesi tanzim ücreti, statik rapor tasdik ücreti, cins...