02 / 05 / 2024

Altınkaya Barajı son durum

Altınkaya Barajı son durum

Türkiye’ nin 4. büyük barajı olan Altınkaya Baraj Gölü’ nü besleyen Kızılırmak Nehri yatağı kurudu ve yaklaşık 10 kilometrelik alan, çölü andıran hale geldi.

Altın 2 bin doların altına indi! Son 2 ayın en düşük rakamları! Yatırımcılar hemen bakın! 14 Şubat 2024 altın fiyatları

Altının onsu bugün 2 bin doların altına geriledi. Son iki ayın en düşük rakamları görüldü. Bugün altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları kaç lira? 14 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Altında son durum: 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatları son üç ayın en yüksek rakamlarını test ederken altın bilezik fiyatları adeta fırladı. Peki 14-18-22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Ekim Cuma altın bilezik fiya

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Altında fren patladı! İslam Memiş 60 gün sonra gram altının geleceği seviyeyi açık açık söyledi!

Altın fiyatları son günlerde hızla yükselmeye devam ederken uzmanlardan yorumlar gelmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, gram altının 60 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı. 

Altın fiyatları son dakika gelişmesi! İslam Memiş ağustos için rakam verdi

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın piyasasını yakından takip edenler ağustos ayında neler yaşanacağını merak ediyor. Finans Analisti İslam Memiş rekor seviyeyi paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altında fırtına öncesi sessizlik! Bugün altın fiyatları ne kadar? 8 Temmuz Cumartesi gram altın, çeyrek altın, kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmesi yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, Cumhuriyet altını kaç lira? 8 Temmuz 2023 altın fiyatları.

Deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birim yapılacak! Bakan Özhaseki son rakamları verdi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde 850 bin bağımsız birimin inşa edilmesi gerektiğinin altını çizerek, son durumu paylaştı. 

Altın fiyatları ters takla attı! Bugün 1 gram altın ne kadar? 21 Haziran 2023 güncel altın fiyatları son durum!

Son dakika haberlerine göre, altın fiyatları yakından izleniyor. Önceki haftalarda rekor seviyelere ulaşan altın fiyatları, şu anda düşüş eğiliminde. Peki, altın fiyatları ne kadar? Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL? İşte, 21 Haziran 2023 itibarıyla güncel altın fiyatları...

Uzman isimden yatırımcılara ikaz! Ons altın fiyatları yakında...

Gram altının son dönemlerdeki çıkışları vatandaşı tedirgin ederken, bu çıkışların daha ne kadar süreceği, Uzman isim Hatice Kolçak tarafından yapıldı. Kolçak, ons altın fiyatlarında mutlu eden haberlerin yakında geleceğini ifade etti.

5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yakınan takip ediliyor. Altın fiuyatları haftaya yükselişle başlarken gram altın 1360 lira oldu. 5 Haziran Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik bugün kaç TL?

Altın piyasası dalgalanıyor: İslam Memiş yatırımcıları son kez uyarıyor!

Altın piyasası son günlerde yüksek dalgalanmalar yaşıyor ve uzmanlar, yatırımcıların aceleci davranmamaları gerektiğini söylüyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kredili veya kaldıraçlı işlemle alış-satış yapmamaları konusunda uyarıda bulunarak, önümüzdeki günlerde yaşanacak dalgala

Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak

Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırarken gümüş fiyatları da 17 TL oldu. Herkes altını konuşuyor ama asıl gümüşün geleceği rakama bakın! O tarihte gümüşte kıyamet kopacak...

Altınkaya Barajı son durum Haberi

Altınkaya Barajı son durum

Samsun’un Bafra ve Vezirköprü ilçeleri ile Sinop’un Durağan ilçesi sınırları içinde bulunan Altınkaya Barajı, Türkiye’de Atatürk, Karakaya ve Keban Barajı’ndan sonra 4. büyük baraj konumunda. Yeterince kar ve yağmur yağmaması sebebiyle su seviyesi 7 metreye düştü. Altınkaya Barajı’nı besleyen Kızılırmak Nehri’nin debisinde büyük çaplı düşüş meydana geldi. Altınkaya Barajı’nın önünde bulunan Durağan-Boyabat Hidroelektrik Santrali’nde ise su tutulmasından dolayı Kızılırmak Nehri neredeyse kurudu. Durağan-Boyabat Hidroelektrik Santrali’nde elektrik üretimi sırasında salınırken, geri kalan zamanlarda Kızılırmak Nehri bir dere görünümünde akıyor. Su seviyesi 7 metre düşen Altınkaya Barajı Hidroelektrik Santrali’nde de zaman zaman elektrik üretimi yapıldığı öğrenildi.


‘SU ŞEHRİ’ BURSA’DA DA BARAJLAR ALARM VERİYOR


Evliya Çelebi’nin ‘Hasılı Bursa sudan ibarettir’ sözleriyle özetlediği kenti de susuz günler bekliyor. Şehrin iki su deposu konumundaki Nilüfer ve...