28 / 04 / 2024

Altınkum Planları

Altınkum Planları

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu yaptığı açıklamada "Binlerce Çeşmeli 22 yıldır kış turizmini ayağa kaldıracak olan Altınkum Planları 'nın hazırlanmasını bekliyor, bakanlık önemsemiyor" diye konuştu.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Özak GYO, Didim Altınkum'da yer alan arsa ile Bodrum Akyarlar'da yer alan arsalarının 2022 değerlerini açıkladı. Peki Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Didim Milli Emlak'tan 8.1 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum, Hisar, Akbük ve Çamlık mahallelerinde yer alan 6 arsayı 8 milyon 152 bin 965 TL'ye satıyor...

Validebağ Korusu imar planları hazır!

Mega kent İstanbul’un senelerdir yapılaşma tehdidi altında olan Üsküdar Validebağ Korusu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruma amaçlı imar planları askıya çıkarıldı. 

Özak GYO Didim gayrimenkulünün üst hakkı süresi tapuya tescillendi!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi  Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından irtifak hakkı tesis işlemleri tamamlandı, 49 yıllık üst hakkı Özak GYO adına tapu siciline şerh edildi.

Acun Ilıcalı Altınkum'da vakıf arazisi mi alacak?

Televizyoncu Acun Ilıcalı'ya Didim'in gözde dev bir arazinin verildiği ileri sürülüyor.

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Didim Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsasında yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran, içinde yıkılmak üzere harap yapılar bulunan ve kaderine terk edilen Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası için yıkım kararı verildi.

Didim Vakıflar’ın gündeminde yıkım var!

Didim Altınkum’da yıllardır boş duran o arsa üzerine ne yapılacağı yıllardır merak konusu oldu. Alanın özelleştirileceği ya da turizme hizmet edecek bir tesise dönüşmesi bekleniyor.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınkum Planları Haberi

Altınkum Planları


Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye çağrıda bulunarak TOKİ konularında Çeşmelilerin taleplerinin dikkate alınmasını istedi.  Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu. "22 yıldır plan bekleyen 37 bin Çeşmeliyi umursamayanlar, müteahhidin isteklerini emir saymış" dedi. 


Başkan Tütüncüoğlu, "Binlerce Çeşmeli, bu konutların iki katlı olmasını istiyor, Bakanlık önemsemiyor. Binlerce Çeşmeli, kış turizmini ayağa kaldıracak olan 22 yıldır Altınkum Planları'nın hazırlanmasını bekliyor, bakanlık önemsemiyor" diye konuştu. 


Posta...