06 / 05 / 2024

Altınok Öz Parkı

Altınok Öz Parkı

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Royal Group'tan Altınok Öz'e ziyaret!

İş dünyasının öne çıkan firmalarından olan Royal Group, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Altınok Öz Kartal'daki yatırımları inceledi!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Öz, yapılması gerekenler hakkında talimat verdi.

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Altınok Öz Parkı Haberi

Altınok Öz Parkı


İçişleri Bakanlığı’nın 15.05.2002 tarihli yazılı kararı ile iki ülke arasındaki protokol çerçevesinde kardeş belediye ilan edilen ve farklı projelerle aralarındaki dostluğu taçlandıran Kartal Belediyesi ile KKTC Esentepe Belediyesi, bu kez de Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği parkın açılış töreninde bir araya geldi. İki belediyenin dostluklarını pekiştirecek olan parkın açılışına katılım yoğun oldu. KKTC Esentepe‘de yer alan ‘Op. Dr. Altınok Öz Parkı’nın açılış törenine parka ismi verilen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, KKTC Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Av. Perihan Sevim,...