02 / 05 / 2024

altınok öz yeşil alan

altınok öz yeşil alan

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz Kartal'da yeşil alanların, dünya standartları seviyesinde artırılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Asım Balcı: Altındağ yeşil alana doyacak!

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı, “Altındağ’ı önümüzdeki dönemde Ankara’nın en yeşil ilçesi yapacağız. Bölgede kişi başına 20 metrekare ek yeşil alan düşecek'' diye konuştu.

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Yaşar Altıparmak yeniden Yeşil GYO'nun başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden Yaşar Altıparmak getirildi...

Yeşil GYO 2018 yılı bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'yi genel kurulun onayına sunacak...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak oldu!

Yeşil GYO yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Altıparmak'ın göreve getirilmesi. 

TOKİ Hatay Altınözü 384 konut ihalesi 13 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde konut üretimine devam ediyor. TOKİ Hatay Altınözü'ye 384 konutluk yeni bir proje inşa ediyor. 

Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölüm Yeşil Global İnşaat'a satılıyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil Gayrimenkul Innovia Terrace projesindeki 18 bağımsız bölümü  Yeşil Global İnşaat'a satmaya karar verdiğini açıkladı. 

altınok öz yeşil alan Haberi

altınok öz yeşil alan


Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı 1. Bölge Müdürü Osman Demirel, Milli Parklar Şube Müdürü Murat Kefelioğlu ve Adalar Milli Parklar Şefi Uğur Günaydın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.


1. Bölge Müdürü Osman Demirel, Başkan Altınok Öz'ün doğaya ve çevreye verdiği önemi bildiklerini belirterek " Sayın Başkanım, ilçenizde yeşil alanları iki üç katına çıkardığınız ve çocukların güven içinde oyun oynayabileceği yeni parklar yarattığınız için teşekkür ediyorum. Öte yandan Ada Kartal Hotel gibi örnek bir işletmeden dolayı da sizi tebrik ediyorum" dedi. 


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise Kartal'da yeşil alanların, dünya standartları seviyesinde arttırılması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. 





Kartal...