27 / 04 / 2024

altınoluk turizm

altınoluk turizm

Kazdağları'nın Ege Denizi' yle buluşan noktasında bulunan, 30 kilometrelik sahil şeridine sahip Altınoluk, Türkiye' nin önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor. Altınoluk yazın 20 ilden daha kalabalık bir mahalle.

Edremit Körfezi'nde turizmciler bayrama gün sayıyor!

Ramazan Bayramı için rezervasyonların hızlandığı Edremit Körfezi'nde, otel ve pansiyonlardaki doluluk oranları yüzde 90'a ulaştı.Ayvalık Otelciler ve Pansiyoncular Derneği (AYOP) Başkanı Hatice Arga; "fiyatlarda değişiklik yok" dedi

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Altınova Pamira Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Kartal'da kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi Kadıköy’de Müslih Barzanjee ve Sangar Ali Omar ortaklığında kuruldu.

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Altın Toprak Emlak Danışmanlığı Ve Turizm Limited Şirketi KAdıköy'de Muslıh Barzanjee ve Sangar Alı Omar Khoshnaw ortaklığında kuruldu.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Marina Turizm Ve Otelcilik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Malek Ata Atwah, Montser Khaled ve Murat Kaygusuz ortaklığında kuruldu.

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ Otelcilik Turizm Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Altın tarafından kuruldu.

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Oran Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Öztürk tarafından kuruldu.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

Edremit'teki zeytinlik alan 35 yıllığına 26.3 milyon TL'ye kiraya veriliyor!

Vakıf Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Edremit'in Altınoluk Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanını 35 yıllığına 26 milyon 344 bin TL'ye kiraya veriyor.

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınoluk Danışmanlık İnşaat Turizm Tekstil Gıda Nakliye Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sami Ademoğlu ve S. Nesrullah Aka ortaklığında kuruldu.

altınoluk turizm Haberi

altınoluk turizm

Yazları 300 bin kişiyi ağırlayan, Büyükşehir Yasası dolayısıyla kapatılan Balıkesir'in Altınoluk beldesi, 57 yıl sonra mahalleye dönüştü. Yazları 300 bin kişiyi ağırlayan Altınoluk Mahallesi, "mevsimlik sakinleri" ile 20 ilin nüfusunu geride bırakıyor.


Kazdağları'nın Ege Denizi'yle buluşan noktasında bulunan, 30 kilometrelik sahil şeridine sahip Altınoluk, Türkiye'nin önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor.


Kışın 20 bin civarında olan Altınoluk'un nüfusu, yaz aylarında gelen tatilcilerle 300 bin kişiyi buluyor. Bölgedeki otel, motel, pansiyon ve yazlık konutlar, okulların tatile girmesinden sonra yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşıyor.


Altınoluk, yaz aylarında 300 bine ulaşan nüfusuyla, Bartın (189 bin), Ardahan (102 bin), Iğdır (190 bin), Yalova (220 bin), Karabük (230 bin), Kilis (128 bin), Bilecik (208 bin), Bingöl (265 bin), Bolu (283 bin) gibi 20 ili geride bırakıyor.


1957 yılında...