29 / 04 / 2024

Altınoran Çadır Günleri

Altınoran Çadır Günleri

Altınoran Çadır Günleri Ankaralılardan yoğun ilgi gördü. Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü.

Altınoran Çadır Günleri'ne Ankaralılardan yoğun ilgi!

‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görüyor. Altınoran Çadır Günleri'nde yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar dikkat çekiyor.

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatların haftanın ikinci işlem gününde  de yine göklerde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1930 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek. 11 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

'Gram altında rekor daha görünmedi' diyen uzman isim asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş seçimden sonra rekor kıran altın fiyatları için '' Gram altında rekor daha görünmedi'' diyerek asıl rekoru açıkladı! Bu rakam ayaklarınızı yerden kesecek!

Altını bilen adam İslam Memiş cuma gününü işaret etti! Gram altında yeni rakam geldi! Altın yatırımcıları hazır olun!

Altını bilen adam İslam Memiş piyasadaki hareketliliği değerlendirerek, cuma gününü işaret etti. Gram altın için yeni rakam geldi. Altın yatırımcıları hazır olun!

Altın gümbür gümbür geliyor! Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı! İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın gümbür gümbür geliyor... Bu son dakika altın fiyatlarını görenler inanamadı... Peki altın fiyatları bugün ne kadar? İşte 30 Nisan 2023 altın fiyatları

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Bu kapsamda yatırımcılar ''altın fiyatları ne olur?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları 7 gün sonra tam olarak böyle olacak! Yatırımcıları gözü oradan gelecek haberde! 

Altınoran Çadır Günleri Haberi

Altınoran Çadır Günleri

SİNPAŞ Yapı tarafından konut satışında ilk kez gerçekleştirilen 'Altınoran Çadır Günleri'Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü. Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran'da başlatılan yüzde 30 indirimli çadır günleri, son stokları hızla bitiriyor. Sinpaş Yapı, Altınoran projesi için başlattığı 'Ev Aldıran Çadır Günleri'kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görmesi üzerine, indirim fırsatını uzatma kararı aldı. Yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar, özellikle de Başkentlilerce yoğun ilgi gördü. Fırsat çadırını, kısa sürede yaklaşık 3.000 kişi ziyaret etti. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Sinpaş Yapı olarak, her zaman olduğu gibi sektöre hareket getirecek yeni bir farklılık geliştirmek istedik ve konutta ilk olan, özel bir kampanyayı Ankaralıları tanıştırdık. Kampanyaya Ankaralıların...