30 / 04 / 2024

altınoran kampanya

altınoran kampanya

Sinpaş Altınoran'da Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başladı. Projede 2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer alıyor...

Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli!

Sinpaş Yapı’nın Çankaya’da bulunan projesi Altınoran’da yaşam yazın daha keyifli. Proje, içerisinde yer alan ayrıcalıklı yaşam, güvenli site anlayışı, hem doğayla iç içe oluşu hem de şehrin merkezinde yer alan konumu ile tercih ediliyor.

Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası İstanbul’daki Liva ile Ankara’daki Altınoran projelerinde, vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz cazip alternatifler ile ödeme planları sunuluyor. Sinpaş 40. yılında herkesi ev sahibi yapacak.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Ziraat Bankası’ndan bankacılık tarihine geçecek kampanya! Şimdi al, istediğin zaman öde!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankacılık tarihine adeta altın harflerle yazılacak bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin tutarı hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebileceğiniz duyuruldu.

Altınbaş'tan tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Altınbaş, tektaş yüzüklerinde büyük bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında tektaş yüzüklere yüzde 50'ye varan çılgın indirim! Sınırlı stokla sunulan bu fırsatı sakın kaçırmayın!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Otomotiv sektörünü altüst eden kampanya! Hyundai göz dolduran modeline 250 bin TL fiyat koydu!

Uygun fiyatlı ve performanslı araçlarıyla Türkiye’de çok sayıda kullanıcısı bulunan Hyundai, hafif ticari aracı 'Casper Van' için kampanya başlatıyor. Casper Van modeli kampanya kapsamında kısa süre için 250 bin TL’ye satılıyor.

Klasik altın alyanslarda çılgın kampanya! En uygun alyans ne kadar? Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi

Koçak, 14 ayar altın alyans fiyatlarında çılgın kampanya başlattı.  Bu kapsamda binlerce kişi ''en uygun alyans fiyatı ne kadar?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Koçak 3 Mart 2023 fiyat listesi.

Altınbaş`tan flaş açıklama! Baget pırlantalarda kaçırılmayacak indirim! 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan güzel haber! Altınbaş, büyük bir kampanya başlattı!Altumbaş, baget pırlanta yüzüklerde yüzde 43'e varan indirim fırsatı sundu. Peki, Altınbaş'ta baget pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı! Tüm takılarda yüzde 50'ye varan indirim! Altınsepeti 8 Şubat fiyat listesi

Altınsepeti'nde 14 Şubat sevgililer günü fırsatı başladı. Altın takıların hepsinde yüzde 50'ye varan büyük kampanya başladı. Peki altın takıların fiyatları ne kadar?

Altınbaş'tan çılgın Sevgililer Günü kampanyası! Fiyatlar tek tek düştü! 6 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde gibi müjde! Sevgililer Günü'ne özel kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Gülaylar altında sevgililer günü kampanyası başladı! Hemen hediyenizi alın! 7 şubat 2023 Gülaylar fiyat listesi

Binlerce kişi sevgililer günü için hediye arayışına başladı. 14 Şubat'a sayılı günler kala kampanyalar ve indirimler yakından takip ediliyor. Gülaylar altında büyük kampanya başladı.  Hemen hediyenizi alın!

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Sevgililer gününe özel büyük kampanya başladı! Altınbaş'ta yüzde 50'ye varan indirim! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta sevgililer gününe özel kampanya başladı. Tüm pırlanta takılarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı devam ediyor. İşte Altınbaş 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Baget altın yüzükler sadece 884 liradan başlıyor! Dev kampanya başladı! 4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi 

Baget altın yüzük almak isteyenler için Sembolgold dev kampanyasını açıkladı. Tüm baget altın yüzüklerde yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte  4 Ocak 2023 Sembolgold fiyat listesi.

altınoran kampanya Haberi

altınoran kampanya

"Boşa giden kiraya itirazımız var" sloganıyla yeni bir kampanyaya başlayan Sinpaş, Ankara'da kiracıları ev sahibi yapacak kampanya başlattı. Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının. 1 yıl ödediğiniz aylık kira toplamı tam 2 katına sayılsın.

2 bin 647 daire ve alışveriş alanlarının yer aldığı Sinpaş projesi olan Altınoran Çankaya'da 1 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 2 bin 250 TL, 2 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 2 bin 900 TL ve 4,5 oda 1 salon dairelerin kira bedeli 3 bin 900 TL. Kampanya detayları 4 maddede şu şekilde;

1- Sinpaş Altınoran'da oturmak istediğiniz daireyi seçin, hemen taşının.
2- 12 ay boyunca seçtiğiniz vde sadece kira ödeyerek oturun.
3- İlk yılın sonunda almaya karar verirseniz, 1 yıl ödediğiniz aylık kira...