05 / 05 / 2024

altınordu açıkhava sineması

altınordu açıkhava sineması

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Sinema Günleri' projesi kapsamında Müdürlük tarafından 19 ilçeye bağlı 38 mahallede hiç sinema görmemiş, köylüler ve çocuklar için açık hava sineması kurulması için karar verildi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması! Kasasındaki altın değeri toplam 44,3 milyar dolar!

Merkez Bankası'ndan son dakika altın açıklaması geldi. Merkez Bankası'nın kasasındaki altının değeri 44,3 milyar dolar oldu.

Altının efendisi İslam Memiş'ten sürpriz altın açıklaması geldi! Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır!

Altının efendisi İslam Memiş altın yatırımcılarına ''Bunu yaparsanız kaybedersiniz, başınız ağrır'' diyerek sürpriz altın açıklaması yaptı. 

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Son dakika altın açıklaması! Analistler resmen rakam verdi! Altın fiyatlarının bugün ne kadar olacağı belli oldu

Altın fiyatlarının yönünü değiştirecek son dakika altın açıklaması geldi. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamaları ile Avro Bölgesi'nde Sentix yatırımcı güven endeksi verilerinin altın fiyatlarını etkileyeceği belirtildi ve rakam verildi.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması: 400 lira birden yükselecek! İşte o tarih...

Kuyumculardan son dakika çeyrek altın açıklaması geldi. Kuyumcular çeyrek altının 400 lira birden yükseleceği tarihi açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

altınordu açıkhava sineması Haberi

altınordu açıkhava sineması

Ordu Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün hazırladığı 'Sinema Günleri' projesi Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onaylandı. Proje kapsamında Müdürlük tarafından 19 ilçeye bağlı 38 mahallede hiç sinema görmemiş, köylüler ve çocuklar için açık hava sineması kurulması için karar verildi. Kasım 2014'te projelendirilen ve 1 Mayıs'tan itibaren hayata geçecek olan proje Haziran ayı sonuna kadar devam edecek. Düzenlenen sinemalarda Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı filmler gösterilecek. 


Sinemayı tanıyacaklar Sinema Günleri projesinin uzun uğraşlar sonucunda bittiğini ve sinemayı herkesin göreceğini ifade eden Ordu Kültür ve Turizm il Müdürü Uğur Toparlak, "Kültür ve Turizm il Müdürlüğünün 'Sinema Günleri' projesini hazırlayıp Kültür ve Turizm Bakanlığımıza göndermiştik. Bakanlığımızda projemize olumlu baktı ve projemiz onaylandı. Sinema Genel Müdürlüğümüz ile koordineli olarak hazırladığımız proje ile birlikte, 19...