04 / 05 / 2024

Altınordu Belediyesi imar komisyonu

Altınordu Belediyesi imar komisyonu

Altınordu Belediye Meclisi, 2B arazileri için kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile görev yapmak üzere Alınca, Ali Sayvan, Gerce ve Hürriyet Mahallesi bilirkişi seçimleri yapıldı.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Belediyesi imar komisyonu Haberi

Altınordu Belediyesi imar komisyonu

Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında faaliyete giren meclis toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlık yaptı. Gerçekleşen toplantı öncesi bir açıklama yapan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş “Yeni hizmet binası içinde olan bazı eksiklikleri tek tek gideriyoruz. Daha önce Ordu Büyükşehir Belediyemizde yaptığımız meclis toplantılarımızı artık Altınordu Belediyesi hizmet binası içinde oluşturduğumuz meclis toplantı salonumuzda yapacağız. Bizlere her zaman destek veren siz değerli meclis üyelerimize ve çalışma arkadaşlarımıza yeni meclis salonumuz hayırlı olsun. Yapılan her hizmet Altınordu’muz için olduğunun her zaman bilincindeyiz. Bizler, bu makamlara millete hizmet etmek için geldik. Millete hizmet ederken de en iyi şartlarda onlara yakışır şekilde modern şartlarda hizmet etmek bizim görevimizdir” dedi.

MECLİS ÜYELERİNDEN SALONA TAM NOT

Altınordu Belediyesi yeni hizmet binasında hizmete...