15 / 05 / 2024

Altınordu Cephe İyileştirme Projesi anket

Altınordu Cephe İyileştirme Projesi anket

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde uygulayacağı Cephe İyileştirme ve Yayalaştırma Projesiyle ilgili anket çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesi üzerinden başlatılan çalışmada vatandaşların seçtiği projeler uygulanacak.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

İstanbul'da deprem riskine göre yapı tespiti taramaları yapılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İzmir'de gerçekleşen şiddetli deprem sonrasında yaptığı açıklamada "Önceliğimiz afet karşısında dayanaklı bir İstanbul için, hep birlikte elimizi taşın altına koyma zamanı geldi, geçiyor" dedi.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Uzungöl Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı ihaleye çıkıyor!

Trabzon Çaykara Uzungöl'de Rehabilitasyon ve İyileştirme Projesi'nin 1. etabı için 30 Haziran'da ihale yapılacak.

Çambaşı Yaylası'ndaki binalar yenileniyor!

Ordu'nun önemli turistik alanlarından olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda, Dış Cephe İyileştirme Projesi kapsamında binalara ahşap giydirme uygulanıyor...

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Altınordu Cephe İyileştirme Projesi anket Haberi

Altınordu Cephe İyileştirme Projesi anket


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde uygulayacağı Cephe İyileştirme ve Yayalaştırma Projesiyle ilgili anket çalışması başlattı. Ordu Büyükşehir Belediyesi web sitesi üzerinden başlatılan çalışmada vatandaşların seçtiği projeler uygulanacak.

ÜÇ ANKET BİRLİKTE YAPILIYOR

Proje demokrasisi kapsamında bütün uygulanacak projelerin halka sorularak Ordu’nun inşasının birlikte gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “İlk etapta yine halkımızın görüşlerini alarak Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde Büyükşehir Belediyesi Durugöl yerleşkesiyle Rus Pazarı kavşağı arasındaki 66 binada cephe iyileştirme çalışması başlattık ve sonuna geldik. Şimdi ise yine Atatürk Bulvarı üzerinde Rus Pazarı kavşağıyla Kumbaşı Limanına kadar olan 225 binada; Süleyman Felek Caddesi Yalı Camii mevkiinden başlayarak Köprübaşı mevkiine ve oradan Zübeyde Hanım Caddesi Ada Fırını’na kadar olan 112 binada uygulanacak cephe iyileştirme ve giydirmeyle ilgili uygulanacak projeleri halkın oyuyla belirleyeceğiz.  Ayrıca...