04 / 05 / 2024

Altınordu meydan projesi

Altınordu meydan projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinde Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgeyi inceleyerek, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

Altınordu’daki Belde Evler Projesi yıkılıyor!

Ordu Altınordu’daki Belde Evler Projesi için yıkım kararı alındı. Proje sahipleri bu kapsamda dava açtı ve mahkemeler projenin devam etmesi yönünde karar verdi. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler projenin yapı ruhsatını iptal etti ve yıkım kararı aldırdı.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Altınordu TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ Altınordu 2019 başvuru tarihleri!

TOKİ Altınordu 2019 başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Altınordu TOKİ projesinde toplam 7 adet konut bulunuyor.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz devam ediyor.

TOKİ Altınordu başvuruları başladı!

TOKİ Ordu Altınordu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Altınordu meydan projesi Haberi

Altınordu meydan projesi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu'da Ayışığı Düğün Salonunun yer aldığı bölgede incelemede bulunarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Projenin ihalesinin yapılıp, müteahhit firmanın çalışmalara başladığını belirten Başkan Enver Yılmaz, 2 ay gibi bir süreçte üstyapısı ve görselleriyle projeyi hizmete sunmayı amaçladıklarını ifade etti.

AYIŞIĞI YENİ BİR MEYDAN VE OTOPARK ALANI OLACAK

Altınordu’da uzun süre düğün salonu olarak hizmet veren ve kullanım ömrünü tamamladığı için bir süre önce yıkılan düğün salonunun yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yeni projenin çalışmaları geçtiğimiz günlerde başladı. Alanda incelemede bulunan Başkan Enver Yılmaz, “Ordu ilimizin en önemli sorunlarından biri şehir meydanı, miting alanı, büyük programların ve fuarların yapılmasına uygun bir alanın olmayışıydı. Bazı caddeleri trafiğe kapattıktan sonra otopark ihtiyacı daha da artmıştı. Bu ihtiyacın karşılanamaması da...