18 / 05 / 2024

altınordu park çalışmaları

altınordu park çalışmaları

Altınordu Belediyesi tarafından 4 mahalleye yapılacak olan yeni modern parkların yer teslimi gerçekleşti. 10 bin 664 metrekare alana yapılacak olan parkların yer teslimi Altınordu Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Altınordu Terminal Binası'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminalinde çalışmalar devam ediyor.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Altınordu Belediye'si kent çalışmalarını sürdürüyor!

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “40-50 yıllık bir geleceği inşa etmenin yolu uzun vadeli ve kalıcı hizmetlerden geçiyor. Bizde bu doğrultuda çalışarak problem gördüğümüz her alana dokunuyoruz” dedi.

Altınordu sahil bandındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu sahil bandındaki çalışmalarında sona geldi.

Kırıkkale'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü karşısında Kırıkkale Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen alt geçit çalışmalarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Altınordu Aziziye Cami çevresinde düzenleme çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu Aziziye (Yalı) Camii çevresinde düzenleme çalışmaları başlattı.

Altınordu sahili yaza hazır!

Ordu Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda Altınordu sahilindeki çalışmalarını tamamlıyor.

Altınordu'daki sahil düzenleme çalışmaları yaza tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Akyazı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt yol çalışmaları ile bisiklet, yürüyüş ve koşu yolu çalışmalarını inceledi.

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

altınordu park çalışmaları Haberi

altınordu park çalışmaları

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde 54 olan park sayısını, yıl sonunda 80 adet parka çıkarıp, çocuklar için daha yaşanabilir bir Altınordu kurmayı hedeflediklerini söyleyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Pek çok mahallemizde diğerlerine örnek teşkil edecek" dedi. Altınordu Belediyesi tarafından 4 mahalleye yapılacak olan yeni modern parkların yer teslimi gerçekleşti. 10 bin 664 metrekare alana yapılacak olan parkların yer teslimi Altınordu Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.


4 ayda sonuçlanacak


Törende, Cumhuriyet Mahallesi'ne 3 bin 35 metrekare, Kumbaşı Mahallesi 4 bin 384 metrekare, Şahincili Mahallesi 500 metrekare ve Akyazı Mahallesi Kenan Sözer Parkı 2 bin 745 metrekare park alanı yapılacağı...