02 / 05 / 2024

Altınordu Spor Kompleksi projesi

Altınordu Spor Kompleksi projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen Altınordu Spor Kompleksi'nde sona gelindi.

Altınordu'ya 120 dönümlük spor tesisi!

Ordu'nun Altınordu Karşıyaka Mahallesi’ne yeni spor tesisi inşa edilecek. 120 dönümlük alanda inşa edilecek 3 adet nizami futbol sahası ve 4 bin 500 kişilik tribün 15 Mayıs tarihinde ihale edilecek.

Şanlıurfa Akçakale'ye yeni spor kompleksi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeler birbiri ardına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ilçede semt pazarı ve spor kompleksi yaparak Akçakalelilerin hizmetine sunacak.

Sakarya Hacımercan Spor Kompleksi'nin projesi hazır!

Hacımercan Spor Kompleksi Projesi’nde gelinen son noktayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sapancalı kardeşlerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getiriyoruz.

Altınordu Belediyesi 2B komisyonu kurdu!

Altınordu Belediye Meclisi, 2B arazileri için kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile görev yapmak üzere Alınca, Ali Sayvan, Gerce ve Hürriyet Mahallesi bilirkişi seçimleri yapıldı.

Ordu Altınordu Haziran ayı meclis toplantısı yeni binasında gerçekleşti!

Ordu Altınordu Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısı belediyenin yeni meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş başkanlık yaptı.

Ordu Altınordu Belediyesi 4 mahalleye park yapacak!

ORDU Altınordu İlçe Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Cumhuriyet, Akyazı, Şahincili ve Kumbaşı Mahallelerine 10 bin 664 metrekare alan üzerine park yapacaklarını söyledi.

İzmir Gültepe'ye yeni spor kompleksi!

Konak Amatör Spor Kulüpleri Birliği'nin yeni yönetimini makamında ağırlayan Başkan Sema Pekdaş, Gültepe'ye yapmayı planladıkları spor kompleksi hakkında bilgi verdi.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenileniyor!

Altınordu ilçe merkezinin altyapısının yeniden inşa edileceği “101 Kilometrelik İçme Suyu ve Kanalizasyon Altyapı Yatırım Projesi” kapsamında ilk kazma vuruldu.

Ordu Altınordu'nun altyapısı yenilenecek!

Altınordu Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’na katılan OSKİ Genel Müdürlüğü, hem Ordu ili genelindeki hem de Altınordu ilçesindeki faaliyetlerini Meclis üyeleriyle paylaştı.

TOKİ Ordu Altınordu Şirinevler Mahallesi'ne 311 konut yaptıracak!

TOKİ Ordu ili, Altınordu İlçesi, Şirinevler Mahallesi, 311 adet konut(3 adet kapıcı dairesi) ve ticaret binaları inşaatı ve altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 11 Temmuz'da yapılacak.

Altınordu Spor Kompleksi projesi Haberi

Altınordu Spor Kompleksi projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde hayata geçirilen spor kompleksi çalışmalarında sona gelindi. 3 nizami futbol sahası, 6 tenis kortu ve birçok spor yatırımının bulunduğu komplekste incelemelerde bulunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sadece Ordu’muzun değil, bölgemizin de en donanımlı yatırımlarından olan spor kompleksimizi kısa bir süre sonra hizmete sunacağız” diye konuştu.

 
Genel Sekreter Bülent Civelek ile birlikte tesiste yaptığı incelemelerde yetkililerden bilgi alan Başkan Enver Yılmaz, futbol sahalarının 20 gün içerisinde amatör futbol kulüplerinin hizmetine sunulacağını dile getirdi. Eskiden bataklık olan bu alanda bugün devasa bir spor kompleksinin ortaya çıktığını söyleyen Başkan Enver Yılmaz konuyla ilgili olarak, “Proje kapsamında, amatör spor kulüplerine 2 adet 72 x 113 m ölçülerinde sentetik ve 1 adet 72 x...