29 / 07 / 2024

altınordu stadı nerede

altınordu stadı nerede

Altınordu Kulübü Başkanı Özkan: "Fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir" dedi.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altın üstadı İslam Memiş hiç bu kadar ciddi konuşmamıştı ! Bu haberi hemen okuyun! İşte altının rekor kıracağı tarih

İvmeyi aşağılara yönelten altın için sabırsızlıkla dip seviye neresi olacak bekleniyor. Hem küçük hem de büyük yatırımcı FED kararlarının açıklanmasının akabinde altının yönünü merak ediyor. Ekonominin üstad ismi İslam Memiş merak edilen soruları cevapladı.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Altınordu Terminali'nin inşaatında sona gelindi!

Çevre yolunun açılmasıyla beraber şehirlerarası ulaşımın ve şehir içi trafiğinin rahatlatılması açısından önemli pozisyona gelen Altınordu Terminali’nin tamamlanarak hizmete açılması yönünde sıkı bir çalışma yapılıyor.

Ordu Altınordu'da heyelanda 3 bina yıkıldı, 9 binada ise risk tespit edildi!

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Topluca Mahallesi, son 10 yıldır meydana gelen heyelanlar sebebiyle kayıyor. 3 binanın yıkıldığı, 30 dönüm fındık bahçesinin hasar aldığı, 9 binada ise risk tespit edilen mahallede cami de yıkılmak üzere...

altınordu stadı nerede Haberi

altınordu stadı nerede

Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, İzmir'de Kültürpark fuar alanının 4'te birlik bölümüne Altay ve Altınordu kulüpleri için bir stat yapılabileceğini bildirdi.


Özkan, yaptığı açıklamada, kendisine ait bir stadı olmayan kulübün profesyonel olamayacağını savundu.


Avrupa'da bir çok ülkede statların şehir içinde olduğunu kaydeden Özkan, İzmir'de Göztepe için Üçkuyular iskelesi karşısındaki alana, Karşıyaka için de Karşıyaka Spor Salonu'nun yanındaki araziye stat yapılabileceğini kaydetti.


İzmir'de Gaziemir'de yeni bir fuar alanının yapıldığını hatırlatan Özkan, şunları kaydetti:


"Zaten fuar Gaziemir'e taşınıyor. Mevcut Kültürpark'taki fuarın dörtte birine Altay ve Altınordu için 22 bin 222 kişilik, 7 gün 24 saat yaşayan modern bir stadyum yapılabilir. Fuar ne kadardır? Google Earth'ten ölçüyorum. 300 metre yarıçaplı bir daire, yaklaşık 300 dönüm yapıyor, 50 dönümü bu stada yeter. Bu stat öyle bir...