02 / 05 / 2024

altınordu ters ev projesi

altınordu ters ev projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu'da inşa ettiği Ters Ev Projesi'nin turizm potansiyelini artırması hedefleniyor.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altında ters dalga! Yükseliş sırası altına geçti! Herkes hemen bu rakamlara baksın! 26 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Uzun zamandır düşen altında 26 Ekim 2022 ters dalga görülüyor. Herkes güncel altın fiyatlarına baksın! İşte 26 Ekim 2022 altın fiyatları. 

Altındağ Belediyesi'nden başkentte ev ve arsa fırsatı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da ev ve arsa satacak. Söz konusu ihale 2 Kasım 2022 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Altında ters köşe! Yastık altında 1 gram bile altını olan acil baksın! 26 Ağustos 2022 altın fiyatları

Son dakika altın fiyatlarındaki gelişmeler yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın bugün de ters köşe yaptı. İşte son dakika atın fiyatları 26 Ağustos 2022...

TOKİ'den 1562 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı! Sözleşme tarihleri de açıklandı

Ucuz konut projeleriyle orta ve alt gelir grubunu ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam eden TOKİ’den bin 562 lira taksitli ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ kampanyasının detayları ve fiyatları haberimizde…

Altında ters rüzgar! Altın fiyatları yükselecek mi?

Dünya Altın Konseyi (WGC), faiz artırımları yaşansa da altına olan talebin devam edeceğini savunuyor.

Altında ters köşe! Şimdiden kaybetmemek için bu habere dikkat!

Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, milyonların heyecanla takip ettiği 1000 lira seviyesinden 640 liraya kadar gerilen gram altın için "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım" dedi.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Altınordu'da 13.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ordu 2. Satış Memurluğu, Ordu Altınordu'da yer alan gayrimenkulü 13 milyon 73 bin 378 TL bedelle satışa çıkardı.

altınordu ters ev projesi Haberi

altınordu ters ev projesi

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde 150 metrekare alanda inşa edilen “Ters Ev Projesi” ile turizm potansiyelini arttırmayı hedefliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yurt içi ve yurt dışında emsalleri bulunan ve insanların da ilgisini çeken “Ters Ev Projesi”nin inşaat çalışmaları sürüyor. Toplamda 150 metrekare alan üzerine iki katlı olarak inşa edilen proje Karadeniz Bölgesi’nde ilk olacak. 30x20 metre alanda radyal temele ankraj uygulanıp farklı açılarda iki yöne eğim verilerek inşa edilen proje, iki kattan meydana gelecek.

"TURİZM MAKSATLI BİR PROJE"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu'nun birçok alanda turizm açısından yeni bir gelişim sağlamaya devam ettiğini ve bunların içerisinde en önemli projelerden birisinin de “Ters Ev Projesi” olduğunu sile getirdi. Ters Ev'in, Ordu'ya en yakın örneğinin Gürcistan Batum'da bulunduğunu dile getiren Başkan...