07 / 05 / 2024

Altınova imar planları

Altınova imar planları

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Validebağ Korusu imar planları hazır!

Mega kent İstanbul’un senelerdir yapılaşma tehdidi altında olan Üsküdar Validebağ Korusu için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan koruma amaçlı imar planları askıya çıkarıldı. 

Tepetarla Köyü'nün imar planları yeniden düzenlendi!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tepetarla halkı imar tehdidi altında” başlıklı haberle ilgili yazılı basın açıklaması yapı. Kocaman, Tepetarla Köyü'nün imar planlarının yeniden düzenlendiğini söyledi.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

Altınova'da imar revizyon planları onaylandı!

Antalya'nın Altınova ilçesinde bulunan ticaret alanlarından sonra konut alanlarındaki imar revizyon planları onaylandı ve imar sorunu çözüldü.

Altınova'da imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirildi. , Altınova'nın ticaret alanlarından sonra konut alanlarında beklenen imar planı revizyonunu da karara bağladı. 

Antalya Altınova'da 35 yıllık imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2019 yılının ilk toplantısı gerçekleşti. 35 yıllık imar sorununun çözüldüğü Altınova'da 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözülüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Kepez-Altınova halkına müjdeli haberler verdi.  

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

Altınkum'da imar planları iptal edildi!

Altınkum bölgesine ilişkin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı imar planları yoğun yapılaşma içerdiği için mahkeme tarafından iptal edildi.

Antalya Altınova'nın imar planları tamamlandı!

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Mimarlar Odası, Kaş imar planlarını takibe aldı!

İmar vurgunuyla gündeme gelen Antalya’nın Kaş İlçesi’yle ilgili bir açıklama da Mimarlar Odası Antalya Şubesi’nden geldi. Mimarlar Odası, “Kaş imar planları Mimarlar Odası’nın takibinde ve gözetimi altında olacaktır” denildi.

Yalova Altınova'daki 250 seyircilik spor salonu tamam!

Yalova’nın Altınova ilçesinin Çavuşçiftliği bölgesine yapılan 250 seyirci kapasiteli spor salonu tamamlandı. Altınova Spor Salonu’nun Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geçici kabulü yapıldı.

Altınova imar planları Haberi

Altınova imar planları

Kepez Belediye Meclisinin, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya "emsal artışı" müjdesi verdiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mecliste görüşmeye alınan uygulama imar planı revizyonuyla ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirilen ocak ayı olağan meclis toplantısında gündem maddesi, Altınovalıların emsal artışı talebini karşılayacak olan 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu oldu.

Plan değişikliğine konu alanlar mevcut 11000 ölçekli uygulama imar planında kuzey ve orta kesimler emsal değeri 0.60 olan, serbest katlı toptan ticaret alanları, güney kesimleri ise emsal 0.80 ve serbest katlı ticaret alanları olarak planlandı.

Plan revizyonunun bölgede yeni ticaret merkezlerinin önünü de açacağını dile getiren Tütüncü, merkezlerin bölgenin şehirleşmesine de olumlu etki sağlayacağını...