25 / 05 / 2024

altınözü altyapı yatırımları

altınözü altyapı yatırımları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Altınözü ilçesine bağlı Kozkalesi Mahallesi’nde kanalizasyon hattı döşeyerek altyapı eksikliğinin giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini duyurdu.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar? Yatırımcılar dikkat! 14 Kasım Salı altın fiyatları

Altında sert düşüş haftanın ikinci işlem gününde de  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Ons altın bugün 1949 dolardan işlem görüyor. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 14 Kasım Salı altın fiyatları.

Milyonları merak ettiği sorunun net yanıtı! Altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Yılbaşından bu yana altın ve borsa yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın, yatırımcısını şaşırtmadı. Peki altın ve borsa yatırıcısına kazandırmaya devam edecek mi? 

Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı: Ne söyledi, ne öngörüyor?

İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcılarına uyarı geldi. 40 yılda gelecek bir şans diyerek yatırımcıyı uyaran Memiş, önemli yorumlarda bulundu. Ünlü ekonomistin uyarıları ve yorumları yatırımcılara rehberlik etmeye devam ediyor. İşte altın ve dolar konusundaki o uyarılar…

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Merkez Bankası faiz kararı bugün açıklanıyor! Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda!

Merkez Bankası Mayıs faiz kararı bugün saat 14:00'da Şahap Kavcıoğlu başkanlığında  açıklanacak.  Altın ve dolar yatırımcısının gözü bu kararda! Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve dolar ne kadar?

altınözü altyapı yatırımları Haberi

altınözü altyapı yatırımları


“Altyapısız Mahalle Kalmayacak’ sloganıyla kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini ve yapılan çalışmalarla vatandaşın sorunsuz ortamlarda yaşayacağını belirten idare, bu anlayış çerçevesinde Kozkalesi Mahallesi’ne 200’lük borularla 110 metre kanalizasyon hattının döşendiğini ve mahallenin altyapı eksikliğinin giderildiğini bildirdi. 


İletilen bütün şikayetlere ve taleplere kulak verdiklerini ve çalışmaların bu yönde yapıldığını vurgulayan İdare, her mahallenin kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu şebekeleri yönündeki eksikleri tamamlanması içinde projelerin hızlandırılmış hayata geçirildiğinin altını çizdi.


Tıkalı olan kanal hatlarına da ivedi bir şekilde müdahalelerin gerçekleştirildiğini hatırlatan HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 2 kepçe ve 5 personelin görev yaptığını açıkladı.


İdare, geçtiğimiz günlerde hayata geçirilen “HATSU MUHTARIN SESİ” projesi kapsamında mahalle muhtarlarının yapılan hizmetler hakkında duygu ve düşüncelerine yer verdiklerini de hatırlattı. 


HATSU basın ekibine görüşlerini dile getiren Kozkalesi Mahalle Muhtarı Bilal...