06 / 05 / 2024

Altınşehir Güvercintepe Mahallesi

Altınşehir Güvercintepe Mahallesi

Başakşehir ilçesine bağlı Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesine imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı. Kararla bölgeye yüzde 15 ile yüzde 60 arasında imar artışı verildi

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

Altın yine göklerde! Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek! Bugün gram, çeyrek, Cumhuriyet altını ne kadar?

Altın fiyatların haftanın ikinci işlem gününde  de yine göklerde işlem görüyor. Altının ons fiyatı 1930 dolardan işlem görürken gram altın, çeyrek ve cumhuriyet altını ne kadar oldu? Altın yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek. 11 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altınşehir Güvercintepe Mahallesi Haberi

Altınşehir Güvercintepe Mahallesi

Başakşehir ilçesine bağlı Altınşehir Güvercintepe Mahallesi’nde toplam 3 bin 500 dönümlük alanda şu an 120 bin nüfusun yaşadığı gecekondu bölgesinin imar planları İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı. Bölgeyi zaman zaman ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sorunun çözülmesi için bürokratlarına talimat vermişti.


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Ekim ayı oturumlarında Başakşehir'e bağlı Altınşehir Güvercintepe mevkiinin imar planları görüşüldü. Bölgenin 1/5 binlik imar planları geçtiğimiz yıl eylül ayında onaylanmıştı. İlçe belediyesi 1/1000'lik uygulama imar planlarını hazırlayarak İBB Meclisi'ne sundu. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun görüştüğü rapor İBB Meclisi'nce oybirliği ile kabul edildi.


Alınan kararla uygulama imar planlarında bölgenin, okul, park, yeşil alan, dini tesis alanı, konut ve kreş alanı, sosyal, kültürel, sağlık tesisler için alan da belirlendi. Bölgenin 3 bin 500...