02 / 05 / 2024

Altıntaç konut projesi

Altıntaç konut projesi

Konya'nın yeni prestij konut projelerinden biri olan ve Tepekent Mimarlık tarafından inşasına başlanılan Altıntaç konut projesinin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi...

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Yalova Altınova 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Altınova ilçesi Hürriyet mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Altınova ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Sosyal konut projesi borsada hangi hisselere yarayacak?

7 soruda piyasada bu hafta neler olacak? Borsa endeksindeki yükseliş sürecek mi? Bankacılık hisselerinde yükseliş sürecek mi?  Altın, dolar, euro ne yapacak? Hükümetin açıklayacağı sosyal konut projesi hangi hisseleri hareketlendirecek?

Antalya'nın konuttaki yeni cazibe merkezi Altıntaş bölgesi oldu!

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Atılgan Sert, konut sektörünü ve Antalya'daki konut talebini değerlendirdi. Sert, Antalya'nın inşaat sektöründeki yeni cazibe merkezinin Aksu ilçesine bağlı Altıntaş bölgesi olduğuna da dikkati çekti.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül projesi için düğmeye bastı.

Bigadiç alt gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Bigadiç alt gelir grubu projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Altınova'da toplu konut projesi iddiası!

AK Parti Balıkesir Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Kaytazdere beldesinde imarı olmayan alanda toplu konut projesi yapılmasının planladığını iddia etti.

TOKİ Kütahya Altıntaş orta gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Kütahya Altıntaş alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Kütahya Altıntaş TOKİ başvuru tarihleri!

Kütahya Altıntaş TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1  salon konut tipleri mevcut.

TOKİ Kütahya Altıntaş 2019 başvuruları başladı!

TOKİ Kütahya Altıntaş 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. Projede toplam 21 adet konut bulunuyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 29 Temmuz'da satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. Etap projesinde yer alan 21 adet konut 29 Temmuz tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Altıntaç konut projesi Haberi

Altıntaç konut projesi

KONYA'NIN yeni prestij konut projelerinden biri olan ve Tepekent Mimarlık tarafından inşasına başlanılan Altıntaç konut projesinin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi. 


Konya'da hep özel ve farklı projelere imza atan Tepekent Mimarlık, Altıntaç Konut Projesi'nde de kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı, inşaat sektörüne yön veren firmalarından olan Tepekent Mimarlık tarafından Konya Selçuklu ilçesi Beyşehir Yolu üzerinde inşa edilen Altıntaç Konut Projesi'ne start verildi. 

Konya'nın yeni prestij konut projeleri arasında gösterilen Altıntaç Konut Projesi'nin temelleri dün atıldı. Altıntaç Konut Projesi'nin beton ihtiyacı noktasında Konya Çimento Hazır Beton ve Sancak Hazır Beton konsorsiyumu tercih edildi.


Rasyonel...