03 / 05 / 2024

Altıntaş köyü gölet inşaatı

Altıntaş köyü gölet inşaatı

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı bir köydeki göletin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altında büyük deprem! Taş üstünde taş kalmadı! 13 ay sonra bir ilk yaşanıyor! 

Küresel piyasalar ABD'de hala devam eden borç limiti kiriz ve para politikalarına yönelik belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor. Tahvil piyasalarına giriş 6 haftanın en büyük seviyesine yükselirken, en dikkat çeken veri altın fiyatlarında  görüldü. 

Altında büyük deprem! Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 15 Şubat Çarşamba günü yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları  yerle bir oldu! Altında büyük deprem!  Bu rakamları gören tarumar oldu! 15 Şubat 2023 altın fiyatları.

Sevgililer gününe özel büyük kampanya başladı! Altınbaş'ta yüzde 50'ye varan indirim! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

Altınbaş'ta sevgililer gününe özel kampanya başladı. Tüm pırlanta takılarda yüzde 50'ye varan indirim fırsatı devam ediyor. İşte Altınbaş 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Altınbaş Safir yüzükler yarı fiyatına! 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Altınbaş'tan yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Altınbaş, safir yüzüklere yüzde 45'e varan indirim uyguladı. Peki, Altınbaş'ta safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte 30 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

Altıntaş köyü gölet inşaatı Haberi

Altıntaş köyü gölet inşaatı



CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın Orhaneli ilçesine bağlı bir köydeki göletin faaliyete geçirilmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya sordu.


Kayışoğlu soru önergesinde "Türkiye'nin en verimli tarım alanlarına sahip illerinden birisi de Bursa'dır. Ancak sahip olduğu tarım alanlarının bir bölümü sulu tarıma hala ihtiyaç duymaktadır. O yerlerden birisi de Orhaneli'nin bin 500 nüfuslu eski köyü yeni mahallesi Altıntaş'tır. Yöre halkı sulu tarıma kavuşmak için köylerine yakın noktada tamamlanan gölerin kanaletlerinin yapımını sabırsızlıkla beklemektedirler." diyerek 4 soru sordu.


Kayışoğlu'nun soruları


1- Altıntaş köyünde yapımı tamamlanan göletin kanaletleri ne zaman yapılacaktır?


2- Kanaletleri tamamlandığı halde DSİ'nin internet sitesinde göletin faaliyette olduğuna dair bilgi hangi temele dayanmaktadır?


3- Altındaş köyünde yaşanan içme suyu sorununun çözümünde...