01 / 05 / 2024

Altınyağ Kombinaları gürtaş

Altınyağ Kombinaları gürtaş

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Altın sağ gösterip sol vurdu! Yatırımcılar ters köşe oldu! Gram altın bugün ne kadar? 22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları

22 Mart 2024 Cuma altın fiyatları güne düşüşle başladı. Merkez Bankası kararı öncesi rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 22 Mart 2024 altın fiyatları.

ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün para gibi vergiye konu olmaması için çalışma başlatıldı!

Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ABD'deki iki eyalette altın ve gümüşün nakit gibi vergiye konu olmaması için çalışması başlatıldığını belirtti.

Altın ve gümüşte doğru zamanı açıkladı! Sert yükseliş geliyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, euro, altın ve gümüş almayı bekleyenler için uygun zamanı paylaştı. İşte altın piyasasını bekleyen tüm gelişmeler...

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

İslam Memiş son dakika uyardı! Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi. Altın rekor kırmaya devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2024 yılında beklediği ekonomik süreçleri anlattı. Elinde altın ve gümüş bulunduranlara kritik uyarı geldi. İşte son dakika detayları...

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Koza Altın, Eskişehir'de yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri yeni altın ve gümüş madeni açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Altın ekim ayında resmen coşacak! Ekim ayında altının göreceği seviyeyi duyanlar kulaklarına inanamadı!

Altında son günlerde yaşanan değer kaybı piyasalardaki dalgalanmayı artırdı. Bu durum yatırımcıların ve vatandaşların da dikkatini çekti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarını bilgilendirmek ve uyarmak için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

MultiNet yemek kartı kullananlara müjde! Altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 indirim fırsatı!

Beyaz yakalı çalışanların yoğun olarak kullandığı MultiNet yemek kartı, kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanyayı hayata geçirdi. 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek kampanya ile MultiNet yemek kartı kullananlar, altın ve gümüş alımlarında yüzde 1,5 oranında indirim kazanacak.

Altınyağ Kombinaları gürtaş Haberi

Altınyağ Kombinaları gürtaş

Altınyağ Kombinaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştirakimiz Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş.'nin Yönetim Kurulu 02.04.2014 tarih, 4/1 sayılı yönetim kurulu kararı ile Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 02.04.2014 tarih, 4/1 sayılı yönetim kurulu kararına istinaden, 31.12.2013 tarihli Mali Tabloları esas alınarak bütün aktif ve pasiflerinin bir kül halinde Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından devir alınması yoluyla, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde birleşmesiyle ilgili işlemlerin tamamlanması ve birleşmenin Genel Kurulların onayına sunulması konusundaki kararları doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı "Birleşme Ve Bölünme Tebliği" uyarınca birleşme öncesi hazırlanan bilgi ve belgeler tamamlanarak 18.04.2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine...