01 / 05 / 2024

Altınyağ Kombinaları projeleri

Altınyağ Kombinaları projeleri

Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'yi devralıyor.

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi aldı!

Artı Yatırım Holding tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları, Ekstrasyon ünitesi, nötralizasyon ünitesi, seperatör, kırma makinesi, depolama ve çelik silolar inşa etme yatırım planları için yatırım teşvik belgesi aldı...

Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi müracatı yaptı!

Altınyağ Kombinaları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyağ Kombinaları yatırım teşvik belgesi başvurusunda bulunmak amacıyla T.C.Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama Genel Müdürlüğü'ne başvuru yaptı...

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Dünya Merkez Bankalarının Altın Rezervleri 71 Ton Azaldı, Türkiye Öncü Rol Oynadı

Dünya Altın Konseyi'nin analizine göre, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Nisan ayında 80,8 ton altın satarak küresel merkez bankalarının rezervlerinin 71 ton azalmasına sebep oldu.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye'de altın yatırımı 50 tonu geçti!

Dünya Altın Konseyi, Türklerin altın alımının 2023'ün ilk çeyreğinde 50,5 tona ulaşarak rekor kırdığını açıkladı.

Dünya Altın Konseyi açıkladı! Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocakta en çok altın alan merkez bankası oldu! 

Dünya Altın Konseyi'nin (WGC) raporuna göre merkez bankaları ocak ayında net 31 ton altın satın alırken Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ocak ayında 23 ton altın alımıyla ilk sırada yer aldı.

Altın uzmanı İslam Memiş yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıkladı! Dünya bunu konuşacak! 

Altın uzmanı İslam Memiş, yeni gözde yatırım aracını ilk kez açıklayarak ''dünya bunu konuşacak'' diyerek yatırıcıları şaşkına çevirdi...

Altın mı dolar mı diye düşünenler aman dikkat! Dünya bunu konuşuyor! Yatırım aracı değişme evresinde!

Altına mı yoksa dolara mı yatırım yapsam diye düşünenlere alternatif çıktı. İşte dünya onu konuşuyor!

Altın almak isteyenler bu daha iyi günler! Dünya Altın Konseyi açıkladı! Altın fiyatları kasıp kavuracak!

Dünya altın konseyi tarafından 2023 yılı altın fiyatları beklentilerine yönelik bir rapor yayınlandı. ABD enflasyon rakamları sonrasında altın fiyatlarının kasıp kavuracağını belirten konsey açıklama yaptı.

Dünya Bankası açıkladı! 50 yılın en kötü senaryosu! Altını olanlar derin nefes alın! Kritik seviye resmen belli oldu

Altın fiyatları son 7 aydır düşüş eğiliminde hareket ediyor. Analistlere göre altının ''50 yılın en kötü senaryosu'' yorumları yapılmaya başlarken Dünya Bankası'ndan altın için derin nefes aldıracak kritik seviye açıklandı. 

Merkez bankaları altının rekorunu hazırlıyor! Dünya devinden yatırımcıları heyecanlandıran açıklama

Altın fiyatlarında son dakika güncel rakamları yakından takip ediliyor. Dünya Altın Konseyi'nden yatırımcıları heyecanlandıran son dakika açıklaması geldi. 

Dünya altını konuşuyor: Altın çakıldı, dolar yükseliş trendine son gaz devam ediyor

Bugün altın ve döviz piyasasında hareketlilik kaldığı yerden devam ediyor. Dünya bugün altın fiyatlarını konuşuyor. Ons altın 1826 dolar seviyesinde kadar düşerken dolar yükselmeye devam ediyor.

Altınyağ Kombinaları projeleri Haberi

Altınyağ Kombinaları projeleri

Altınyağ Kombinaları tarafından yapılan açıklama şöyle;


İştirakimiz Altınyağ Kombinaları San.ve Tic.A.Ş.'nin Yönetim Kurulu 02.04.2014 tarih, 4/1 sayılı yönetim kurulu kararı ile Gürtaş Tarım Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin 02.04.2014 tarih, 4/1 sayılı yönetim kurulu kararına istinaden, 31.12.2013 tarihli Mali Tabloları esas alınarak bütün aktif ve pasiflerinin bir kül halinde Altınyağ Kombinaları A.Ş. tarafından devir alınması yoluyla, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili diğer mevzuat hükümleri çerçevesinde birleşmesiyle ilgili işlemlerin tamamlanması ve birleşmenin Genel Kurulların onayına sunulması konusundaki kararları doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.2 sayılı "Birleşme Ve Bölünme Tebliği" uyarınca birleşme öncesi hazırlanan bilgi ve belgeler tamamlanarak 18.04.2014 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine...