16 / 05 / 2024

Altınyunus Çeşme yönetimde söz sahibi olan personeli

Altınyunus Çeşme yönetimde söz sahibi olan personeli

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Altınyunus Çeşme Turistik Tesisler yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alacak! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri yüzde 30 indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sık sık araştırılıyor. Altında şaşkına çeviren rakam geldi! Analistler peş peşe duyurdu: Altın bu rakama yükselecek!

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

14 ayar altın kelepçe bileziklerde yüzde 25 indirim! Altın kelepçe ne kadar? Sembolgold 3 Ocak 2023 fiyat listesi

Özel günler, düğünler ve takı merasimleri için satın alınan 14 ayar altın kelepçe bileziklerde yüzde 25 indirim başladı. Altın kelepçe ne kadar? Sembolgold 3 Ocak 2023 fiyat listesi.

Kelepçe bileziklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı! Kelepçe bilezikler ne kadar? 12 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi

Kelepçe bileziklerde yüzde 40'a varan indirim fırsatı Altınbaş'ta başladı. Altın kelepçe bilezikler ne kadar? İşte 12 Ekim 2022 Altınbaş kelepçe bilezik fiyat listesi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 58'e ulaştı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından İzmit'te inşa edilen Çınar Evler Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde fiziki gerçekleşme yüzde 58'e geldi.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki (İBB) iştiraki KİPTAŞ hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 61'e ulaştı.

Altınyunus Çeşme yönetimde söz sahibi olan personeli Haberi

Altınyunus Çeşme yönetimde söz sahibi olan personeli

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri tarafından yapılan açıklama şöyle;


Adı Soyadı Görevi Mesleği


ÖZGÜR CİRELİ GENEL MÜDÜR VEKİLİ TURİZİMCİ

CÜNEYT GÜNLÜSOY MALİ İŞLER MÜDÜRÜ MALİ...