09 / 05 / 2024

Altıyol Turizm inşaat iletişim

Altıyol Turizm inşaat iletişim

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Measa Estates Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Meral Aras ve Ahmet Şevki Altın ortaklığında kuruldu.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Fortune Türkiye'nin 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var?

Fortune Türkiye'nin 2021 - 40 yaş altı 40 listesi açıklandı. Peki 40 yaş altı 40 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler var? İşte o isimler...

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tekuse Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Temuçin Ünalp ve Kutay Ünalp ortaklığında kuruldu.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın şirket payları yakın izleme pazarına alındı!

Ütopya Turizm İnşaat'ın Utopia World Hotel'in satışını gerçekleştirmesinin ardından Borsa İstanbul yönetimi tarafından, şirket payları yakın izleme pazarına alındı.

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi açıldı!

Feyza Turizm İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Altıntepe Şubesi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Kurşun tarafından açıldı.

Utopya Turizm İnşaat kar payı dağıtmayacak!

Utopya Turizm İnşaat'ın 2019 yılını, VUK bilançosu ve UFRS bilançosuna göre zarar ile kapatması dolayısı ile 2019 yılı için kar payı dağıtılmamasının yapılacak Genel Kurul toplantısında ortaklarımızın onayına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. 

Utopya Turizm İnşaat'ın genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 16 Aralık'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Utopya Turizm İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret'in 14 Ocak'ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi...

Cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan mühendis 20 saattir aranıyor!

Gaziantep Akkent'te cami inşaatında çöken iskelenin altında kalan inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın bulunması için arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Altıyol Turizm inşaat iletişim Haberi

Altıyol Turizm inşaat iletişim

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi konusu:
a-Her türlü franchising,restaurant, cafe,lokanta gibi yiyecek,içecek satışını yapılabileceği tesisleri kurar, işletirkiralar,kiraya verir ve bu gibi yerleri rezervasyon veorganizasyon işleri yapar. b-Yurt içinde ve yurtdışında lokanta restoran işletmeciliği ,büfe ,pastane,gazino turistik tesisler,çay bahçesi işletmek,işlettirmek ve hizmetlerini yapmak. Şirket her türlütoptan ve perakende gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretini plasiyer veservis hizmetlerini yapabilir,yaptırabilir . Şirket her türlütoptan ve perakende gıda ve ihtiyaç maddelerinin ticaretini plasiyer ve servis hizmetlerini yapabilir,yaptırabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Caferağa Mah.Mühürdar Cad. No:49/2...