02 / 05 / 2024

altıyol

altıyol

Parlar Gayrimenkul Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 16 Ocak 2013 tarihinde, 350 bin TL sermaye ile, Nurettin Parlar tarafından kuruldu...

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Gram altın için rakam veren İslam Memiş bu kez ters köşe yaparak 'Sakın yapmayın' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşlerin yaşandığı piyasa ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İslam Memiş açıklamasında gram altın yatırımcısına yaptıkları büyük hataları da açıklarken, bundan sonrası için de yeni bir yol haritası çizdi. 

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Altında yeni yılın rotası belli oldu! Yeni rekorlar gelecek! Uzmanlar altının yeni rotasını peş peşe açıkladı!

2024’e kadar yeni rekorlar kırması öngörülen altın fiyatları, yatırımcılar için önemli bir odak noktası durumuna geldi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki yol haritasını paylaştı. İşte detaylar...

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Altının yol haritası belli oldu! Analistler tarih verdi! Altın o tarihten sonra şaha kalkacak!

Analistler altında haftalarca süren tarafsız duruşun ardından ons altın tarafında  artık yükselişlerin olacağını açıkladı. Altının yol haritası belli oldu.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri bunu da yaptı: Ya evi boşalt ya da farkı öde!

Yüksek kira almak isteyen ev sahipleri yeni bir yol buldu. Kiracılardan geçmiş dönem enflasyon farkını isteyip alacaklı davası açan ev sahibi  ''ya geçmiş farklı öde ya da evi boşalt' diyerek kiracılarından yüksek kira talep ediyor.

Uzman isimden tarihe altın harflerle yazılacak altın tahminleri! “Önce 1450 TL, sonra...”

Gram altın tüm zamanların zirvesine ulaşarak en yüksek 1234 TL’yi gördü. Peki, altın yükselmeye devam edecek mi? İslam Memiş, Fed'in faiz kararı öncesi yaptığı açıklamada yaz aylarındaki yol haritasında bir değişiklik yaşanmadığını ifade ederek gram altın için "Önce 1450 lira seviyesi, devamında 155

Elinde altını olanlar dikkat! İslam Memiş altın için doğru zamanı verdi! Getirisine siz de inanamayacaksınız!

İslam Memiş, yaptığı değerlendirmelerle yatırımcılara yol gösteriyor. Memiş, altın ve gümüş yatırımcılarını uyardı. İşte detaylar!

Deprem vurdu, altının kalbi Kahramanmaraş Altınşehir durdu, talep yüzde 30 arttı!

Altın işleme alanında ülkemizin en önemli merkezlerinden olan Kahramanmaraş’ta deprem nedeniyle sektörün durmasının talepte yüzde 30 artışa yol açtığı bildirildi.

Elinizde 1 gram bile varsa bekleyin! Altın kahini İslam Memiş müjdeyi verdi…  Yeni rekor o tarihte!

Altın ve piyasalarla ilgili isabetli tahminleriyle tanınan piyasa uzmanı İslam Memiş, depremden sonra ülke ekonomisinin sarsılacağı yorumlarının yersiz olduğunu belirterek, altına ve dövize yatırım yapacaklar için yol haritasını olacak önemli tavsiyelerde bulundu. İşte ayrıntılar…

Yatırımcılar dikkat! Borsa ve altın için şok karar!

Türkiye genelinde 10 ilde çok büyük can kaybı ve yıkıma yol açan deprem nedeniyle alınan kararlara bir yenisinin daha eklendiği bildiriliyor. Bu haber, borsa ve altın yatırımcısını çok yakından ilgilendiriyor.

altıyol Haberi

altıyol

350 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzeirnde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Altıyol Osmanağa Mahallesi Gaziosmanpaşa Sokak Parlar İş Merkezi NO: 2/1/1 adresinde faaliyete geçirildi. 16 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nurettin Parlar tarafından...