28 / 07 / 2024

ALTO midilli

ALTO midilli

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) uluslararası girişimlere devam ediyor. ALTO, bu yıl Midilli’de 2’ncisi gerçekleştirilen Midilli EXPO, Ege, Ticaret Kültür ve Turizm Fuarı’na katıldı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarı: Bölge 6,5 şiddetinde depreme gebe!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Midilli-Sisam-Karaburun-Foça alanının Zeytinbağ kırığının gerdiği bir deprem alanı olduğunu belirterek "Bölge M6,5’da büyük depreme gebedir. Süresini bilmiyoruz." dedi.

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mercan Kule Vinç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsris Midilli tarafından kuruldu.

Otomotiv pazarında Japon rüzgarı esecek! Suzuki Alto K10, fiyatıyla herkesi şaşırtıyor! 22 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Japon otomotiv markası Suzuki, yakın zamanda Türkiye pazarında satışa koymayı planladığı Alto K10 modeli ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak isteyenleri memnun edecek. Suzuki, Hindistan’da üretip sattığı modelin, sonraki durağı Türkiye. İşte 22 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Pendik'te inşaat kazası: 1 yaralı!

Pendik'te bir inşaatta çalışan işçi Bayram Midilli halat kopması sonucunda çukura düştü. Yaralanan işçiyi itfaiye ekibi kurtardı.

O ilde 6.9 ile 7.2 büyüklüğü arasında deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, İzmir'de ardarda yaşanan depremlere ilişkin, Midilli, Karaburun, Foça üçgeninde 6.9 ile 7.2 büyüklüğünde bir deprem beklediğini belirtti. İzmir kırığının 2080'e kadar deprem üreteceğini kaydeden Ercan, İzmirlilere 'yazlıklarda kalın' dedi...

Aliağa'da emlakçılar için mesleki yeterlilik sınavları başladı!

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), sorumlu emlak danışmanı mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Yazılı ve uygulamalı sınavın ardından başarılı olan emlak danışmanları, “MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi” alacak.

TOKİ'den İzmir Bergama 4 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 5 yeni okul!

İzmir İli, Bergama İlçesi, 24 Derslikli Gazi-Kınık İlçesi 24 Derslikli Şehit Cafer Atilla-Foça İlçesi 16 Derslikli Yeni Foça Reha Midilli Ortaokulları ve Menemen İlçesi 16 Derslikli Türkelli İlkokulu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılac

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Midilli tarafından kuruldu.

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midilli Post Prodüksiyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbek tarafından kuruldu.

ALTO midilli Haberi

ALTO midilli

Türk ve Yunan firmalarının katılımıyla gerçekleştirilen '2'nci Midilli EXPO, Ege, Ticaret Kültür ve Turizm Fuarı' Yunanistan'ın Midilli Adası'nda gerçekleşirken Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile Aliağalı iş adamlarından oluşan 20 kişilik heyet, fuara ve iş forumuna katılarak bölgeler arası ticaretin geliştirilebilmesi adına girişimlerde bulundu. Ziyaret sırasında ALTO Meclis üyeleri ile Midilli Ticaret Odası üyeleri arasında ikili görüşmeler de yapıldı.

Yunanistan Adalet Bakanı Haralambos Athanosiu, Milletvekili ve Geçmiş Dönem Ege Bakanı Nikos Sfunakis, Kuzey Ege Bölge Valisi Nasos Yakalis, Midilli Belediye Başkanı Dimitris Vunatsos, Midilli Milletvekili Pavlos Voyagis, Atina Meslek Odası Başkanı Yorgos Benetos, Midilli Ticaret Odası Başkanı Trasos Kalogridis'in katıldığı Fuar ile ilgili konuşan Aliağa Ticaret Odası Başkanı Adnan Saka,  “İki ülke...