13 / 05 / 2024

altunhisar kaymakamlığının onardığı evler

altunhisar kaymakamlığının onardığı evler

Altunhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, muhtaç vatandaşlara barınma yardımını tüm imkanlarıyla sunmaya devam ediyor. 'Huzurlu Evim Projesi'yle 2 vatandaşın evi baştan sona yenilendi, 5 vatandaşın evi onarıldı...

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Kaymakamlıklara kiracılar akın edecek! 700 ile 1500 TL arası ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi insanlara verilen sosyal destek ödemeleri kapsamında kira yardımlarının da yapılmaya başlandığını duyurdu. Bu duyurunun ardından kiracılar kaymakamlıklara akın edecek! Çünkü 700 ile 1500 TL ödeme yapılacak!

Kaymakamlık müdüründen görülmemiş sahtecilik: Manukyan'ın dairelerini sahte belgelerle kiraladı!

Kaymakamlıkta müdür olan İkbal O. ile ilgili olarak 11 yıl önce hayatını kaybeden genelev patroniçesi Matild Manukyan’ın İstanbul Şişli’de yer alan 3 dairesini sahte kontratla akrabalarına kiraladığı gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Kirasını ödeyemeyene kaymakamlıklardan destek!

Parasal olarak zor şartlarda yaşayan ailelere, kiralarının ödeyebilmeleri kastıyla çok rakamda müessese ve kuruluş tarafından kira desteği veriliyor. Peki kira yardımı parası ne kadar? Kira yardımı nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Beypazarı'nın yeni kaymakamlık binası yapıldı!

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

Kirasını ödeyemeyenler için kaymakamlıklardan para yardımı!

Kirasını ödeyemeyenler, ihtiyacı olanlar ve dar gelirli vatandaşlar için kaymakamlıklar kira yardımı veriyor. Peki kira yardımları nasıl alınır? Kaç lira kira yardımı yapılıyor? Başvuru şartları neler? İşte tüm merak edilenler...

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Serik Hükümet Konağı arsasının tapusu alındı!

Antalya Serik Kaymakamlığı Hükümet Konağı yapılması planlanan arsanın tapusu gerçekleşen imza töreniyle Serik Kaymakamlığı'na teslim edildi.

altunhisar kaymakamlığının onardığı evler Haberi

altunhisar kaymakamlığının onardığı evler


Niğde Altunhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, muhtaç vatandaşlara barınma yardımını tüm imkanlarıyla sunmaya devam ediyor. 20 Mayıs 2013’te başlatılan 'Huzurlu Evim Projesi'yle muhtaç vatandaşların zorlu kış şartlarında en iyi şekilde barınmaları için şu ana kadar 2 vatandaşın evi baştan sona yenilenirken 5 vatandaşın da evinin onarımını gerçekleştirdi. Kaymakamlık halen devam eden bu projenin finansmanı için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’nden 163 bin liralık bir kaynak talebinde bulundu. 


Projeyle ilgili açıklamada bulunan Altunhisar Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş, "İlçemizde bazı vatandaşlarımızın evleri oturulamayacak haldeydi. Konumu sebebiyle çetin kış şartlarının yaşandığı ilçemizde vatandaşlarımızın en sağlıklı barınma ortamına kavuşması için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Umuyoruz ki bu projemizle birlikte ilçemizdeki barınma sorununu çözmüş olacağız."...