04 / 05 / 2024

Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Yaklaşık 7 milyon konutun yıkılmasının planlandığı kentsel dönüşüm inşaat sektörü ve beslediği 200'e yakın alt sektöre de iş kapısı olacak

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr Reality Turkey Emlak Hizmetleri Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Jamıl Farıd Mustafa tarafından kuruldu.

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile R. Papaya Patta ve M.Naveed Ahmed Ansarı ortaklığında kuruldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

SGK Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa bağlı personeline mesai dışı çalışma bedeli ödenmesine karar verildi.

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Katran tarafından kuruldu.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ati Doğal Gaz Altyapı Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Yılmaz tarafından kuruldu.

Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen Haberi

Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Afet riski altındaki binaların dönüştürülmesiyle ilgili yasanın ardından ilk olarak İstanbul'dan başlatılması planlanan kentsel dönüşüm sırasında binalar, ahşap, alüminyum, kablo kanalları gibi malzemeleri yerinde ayrıldıktan sonra yıkılabilecek. Bununla ilgili yönetmelik çalışması yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, binalardan çıkan malzemelerin ve molozların tekrar kullanılabilmesi için yeni geri dönüşüm tesisleri kurulmasını da teşvik edecek.


Altyapı Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, kentsel dönüşümde yaklaşık 7 milyon konutun yıkılmasının planlandığını söyledi. Bu binalardan çıkacak enkazın katı atık depolama alanlarına gönderilmesinin mümkün olmadığını dile getiren Gürgen, ''Bütün atıkları büyükşehirlerin, ilçelerin katı atık sahalarına götürmeye kalkarsanız, 1-2 yılda zaten bütün alanlar dolar'' diye konuştu.


Bakanlığın, enkazın değerlendirilmesi konusunda özel sektörün yardımıyla çalışma yaptığını ifade eden Gürgen, şunları kaydetti:

''Çok büyük atık çıkacak. Önce bunun dönüştürülmesi lazım. Bunun için...