28 / 04 / 2024

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

SGK Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa bağlı personeline mesai dışı çalışma bedeli ödenmesine karar verildi.



SGK, Türkiye'de sosyal güvenlik kurumudur. SGK, çalışanların ve ailelerinin sağlık, iş güvenliği, işsizlik ve emeklilik gibi sosyal güvenlik konularında korunmalarını sağlamak amacıyla kurulmuş bir kurumdur. SGK, ülkenin emekli, işsiz, hasta veya yaralanmış olan çalışanlarının ve ailelerinin  gereksinimlerini karşılamak için sosyal güvenlik hizmetleri sunmaktadır.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personeline fazla çalışma ücreti ödenmesine karar verildi.

Resmi Gazete de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

Alınan bu karar göre, Emeklilik Hizmetleri ve Sigorta Primleri genel müdürlükleri ile bağlı taşra teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi personele mesai saatleri dışında mesai dışı fiilen fazla çalışmaları karşılığında ayda 50 saati aşmayacak şekilde fazla çalışma bedeli verilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön