01 / 05 / 2024

alüminyum cephe sistemleri

alüminyum cephe sistemleri

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etcsan Alüminyum Profil Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erbaşı tarafından kuruldu.

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

St Cephe Sistemleri Alüminyum Pvc Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkgöz ve Ömer Kahrıman ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Cephe Cam Alüminyum İnşaat Hırdavat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Ramazan Yılmaz tarafından kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uluhan Alüminyum Cephe Sistemleri Sanayi Limited Şirketi Kartal’da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli  ile  Aydoğan Çelik, Emre Nazir, Neşe    Özdemir tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dak Alüminyum Yapı Ve Cephe Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dadak tarafından kuruldu.

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi kuruldu!

Dikey Yüksek Yapı Sistemleri Cam Ve Alüminyum Limited Şirketi bugün KAğıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Uğur ve Umut Akpınar tarafından kuruldu.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi açıldı!

Esre Cephe Sistemleri Alüminyum Doğrama İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Pendik Şubesi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Toymuş tarafından açıldı.

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Polen Group İnşaat Alüminyum Cam Sistemleri Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikay Alüminyum Cephe İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Azim Çelik tarafından kuruldu. 

Alüminyum cephede yerli üretimin başarısı!

Alüminyum cephe üreticilerinin gelişmiş ülkeler kalitesinde sistem ve detay geliştirebildiğini belirten Adil Baştanoğlu, Türk firmalarının tasarımda önemli bir seviyeye ulaştığını vurguladı.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

alüminyum cephe sistemleri Haberi

alüminyum cephe sistemleri

Sosyal sorumluluk projelerine çokça ihtiyaç duyduğumuz günümüzde, gençlerin yaratıcı fikirleri ve yüksek motivasyonu ile sosyal sorumluluk kavramına yeni bir soluk getirmek amacıyla alüminyum cephe sistemleri kullanılarak şeffaf mekanlar üzerine özgürce fikir üretmek ve tasarım yapmak için buluşuyoruz.

Başvurular online olarak 9 Mayıs 2020'ye kadar yapılabilecek. Proje teslimleri de online olarak gerçekleştirilecek.

Program süreci boyunca, hocalar ve yürütücüler online görüşmelerle ile  öğrencilere destek sağlayacak. Workshop programına katılan(teslim yapan) tüm öğrenciler katılım belgesi alacak. Workshop kendi içinde bir yarışmayla sonuçlanacak, ödüller ve ödül belgeleri verilecek.

Program süreci boyunca koordinasyon toplantıları, tema toplantıları, sunum tekniği toplantıları ve teknik sunumlar online sistem üzerinden öğrencilere sağlanacaktır. Katılımcılara verilen workshop şablonu üzerinden teslim online olarak tek pafta yapılacaktır.

Program: 

- Düzenlenen workshop programına sadece lisans öğrencileri katılım gösterebilecek.

- Düzenlenen workshop...