05 / 05 / 2024

alya 3 modern yapı fiyat listesi

alya 3 modern yapı fiyat listesi

Kırklareli Lüleburgaz'da hayata geçirilen Alya 3 projesi Modern Yapı imzası taşıyor. Projede fiyat listesi 270 bin TL'den başlıyor...

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Modern Mühendislik Makina İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Naz tarafından kuruldu.

Victorinox mutfak aletlerinde şok fiyatlar! İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyat listesi

Zarif tasarım, optimum keskinlik Victorinox ile yemek hazırlığı kolaylaşıyor.  İsviçre yapımı Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti ne kadar, kaç  İşte Victorinox Swiss Modern 3’lü bıçak seti 17 kasım 2022 fiyatı....

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

İş Modern'de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern projesinde 3 yıl kira garantisi sunuluyor. Kampanya için son tarih 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Sinpaş İş Modern’de 3 yıl kira garantisi!

Sinpaş İş Modern Ambarlı projesini tercih edenlere 3 yıl boyunca en az 7 bin TL kira garantisi verilecek.

Ataşehir Modern 3 Kasım'da satışta!

Gergül İnşaat yeni konut projesi Ataşehir Modern'i 3 Kasım 2018 tarihinde satışa çıkaracak. İzmir'de inşa edilen projede hazırlıklar devam ediyor.

Alya 3 Lüleburgaz fiyat listesi!

Kırklareli Lüleburgaz'da hayata geçirilen Alya 3 projesi Modern Yapı imzası taşıyor. Projede fiyat listesi 270 bin TL'den başlıyor...

Alya 3 Konutları 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Alya 3 Konutları Kırklareli Lüleburgaz'da Modern Yapı tarafından inşa ediliyor. Alya 3 projesinde daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor...

Batman Erköklü köyünde 3 katlı modern cami inşa ediliyor!

Batman’la birleşen Erköklü (Ermi) köyü yeni 3 katlı modern bir Camiye kavuşuyor. Kent merkeziyle birleşen Erköklü’nün, ihtiyaç duyduğu modern bir Camiye kavuşması için hayırseverlerin desteğiyle İbadet evinin büyük bölümü tamamlandı.

Hatay Defne'de 3 katlı modern okul binası hizmete açıldı!

Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan'ın takibi sonucunda, Defne-Çınarlı Mahallesi'ne 3 katlı modern bir okul binası kazandırıldı.

3. havalimanı Türkiye ekonomisinin önemli bir parçası!

Boeing'in dergisinde Türkiye'den övgüyle söz edillerek, "İstanbul'da yapılan 3. havalimanı da dahil olmak üzere havacılık, modern ülke ekonomisinin önemli bir parçasını oluşturuyor" ifadesi kullanıldı.

3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi Bursa'da yapıldı!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak nitelendirilen ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 3. buluşması, 2017 yılı ‘Avrupa Yeşil Başkenti’ adayı Bursa’da yapıldı.

Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

alya 3 modern yapı fiyat listesi Haberi

alya 3 modern yapı fiyat listesi

Aralık 2018 tarihinde konut teslimleri yapılacak olan Alya 3 projesi, Modern Yapı tarafından hayata geçirildi. Proje altı blokta toplam 144 daireden meydana geliyor. 


Modern Yapı tarafından Kırklareli Lüleburgaz'da hayata geçirilen Alya 3 projesi, modern hayat konforuyla yükseliyor. Alya 3 Konutları'nda dairelerin tümü 3 oda 1 salon olarak planlandı. 


12 bin 500 metrekarelik bölümü sosyal olanaklar için ayrılan Alya 3 Evleri'nde daireler, 90, 113, 119 ve 148 metrekare olarak tasarlandı. 


Lüleburgaz Alya 3 projesinde, mutfak dolabı, 3’lü ankastre set, ev otomasyonu, banyo dolabı, kombi, vestiyer, klima, çamaşır dolabı, kapalı otopark, fitness alanı, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, cafeterya, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, yürüyüş parkuru, gölet, otoparktan bloğa asansör, 1 Blokta 26 adet araç park yeri olanakları da sunuluyor. 


Lüleburgaz Alya 3 fiyat...