03 / 05 / 2024

alya dolunay lokasyon

alya dolunay lokasyon

Alya Dolunay nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alya Dolunay projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

Alya Dolunay fiyat!

Alya Dolunay fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Alya Dolunay fiyat bilgisi ve proje detayları...

Alya Dolunay nerede?

Alya Dolunay nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alya Dolunay projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Alya Dolunay satışa çıktı! Yeni Proje!

BOSS4 Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı. Projede yer alan daireler 24 ay sonra teslim edilecek.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 64.91 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 722 adet daireden meydana geliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgileri kapsamında sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Manzara Adalar İş GYO lokasyon bilgileri kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Beylikdüzü Denizİstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlanan proje 4500 adet daireden meydana gelecek. Beylikdüzü Denizİstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Taksim' e 30 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Levent Ferko Signature lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa edilen proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri!

Toplam 35 bin 500 metrekare inşaat alanında inşa edilen proje Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Dumankaya Ritim İstanbul lokasyon bilgileri kapsamında Kadıköy'e 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Soğanlık DKY Kartal lokasyon bilgileri!

Toplam 220 milyon dolar yatırım bedeliyle yükselen projede daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar değişiyor. Soğanlık DKY Kartal lokasyon bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

alya dolunay lokasyon Haberi

alya dolunay lokasyon

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getiren Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı iş insanı El Khatib Group ile kurduğu  BOSS4 Gayrimenkul İnşaat  yatırımlarına devam ediyor. Firmanın kentsel dönüşüm projesi olarak Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği  Alya Dolunay  satışa sunuldu. Önceki ay yıkım çalışmaları tamamlanan projede inşaat çalışmaları da aralıksız devam ediyor. 

Alya Dolunay nerede bilgisi haberimizde yer alıyor. Alya Dolunay nerede sorusunu yanıtlamadan önce proje hakkında bilgi verelim. 

2 bloktan oluşan proje 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Proje içerisinde 3+1 ve 5+2 dubleks daire tipinde 108 daire, 12 dükkân olmak üzere 120 bağımsız bölüm bulunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 183 ile 357 metrekare arasında değişiyor. 

5 bin 56 metrekarelik bir alanda inşa edien Alya Dolunay'da 3+1, 5+2 dubleks daire tiplerinde 108...