06 / 05 / 2024

Alya Dream satılık daire

Alya Dream satılık daire

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü’nde inşa ettiği Alya Dream projesiyle yatırımcılarına huzurlu bir yaşam sunuyor.

Brooklyn Dream satılık daire!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yer alan Brooklyn Dream satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Proje 650 bağımsız üniteden oluşuyor.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Brooklyn Dream Pana Yapı satılık!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje 13 bin 204 metrekare alan üzerinde yayılıyor. Brooklyn Dream Pana Yapı satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Alya Trio Evleri satılık!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Alya Trio Konutları 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Alya Trio Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Akkuş Grup Alya Trio satılık!

Akkuş Grup Alya Trio satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Optimum Dream satılık daire!

Optimum Dream satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplamda 132 konuttan meydana gelen Optimum Dream projesi İstanbul Anadolu yakasında bulunan Pendik'te inşa ediliyor...

Ümraniye Alya Elit satılık!

Ümraniye Alya Elit satılık konutların satış fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Ümraniye Alya Elit Evleri'nde yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Optimum Dream satılık!

Optimum Dream satılık konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleksten meydana geliyor. Projede yer alan tüm konutlar satıldı...

Dream Trio Evleri satılık!

İstanbul Ümraniye Yamanevler'de inşa edilen ve Ağaoğlu Omak İnşaat tarafından konumlandırılan Dream Trio Evleri satılık daire fiyatları metrekare bazında şekilleniyor. Dream Trio Evleri metrekare fiyatları 3 bin liradan başlıyor...

Optimum Dream satılık!

Satışların sona erdiği Optimum Dream satılık konutların tamamı tükendi. 132 adet dairenin yer aldığı Pendik'te yer alan Optimum Dream Evleri'nde yaşam önümüzdeki Ekim ayında başlıyor.

Alya Elit satılık daire!

Ümraniye'de hayata geçirilen Alya Elit projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde konutlar yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Alya Elit satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.

Optimum Dream satılık!

Optimum Dream satılık daire bilgisine göre konutların satışı devam ediyor. Projede yer alan 75 metrekarelik 2 oda 1 salon daireler 120 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Alya Dream satılık daire Haberi

Alya Dream satılık daire

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Boss4 Gayrimenkul, Beylikdüzü Kavaklı’daki yeni projesi için düğmeye bastı. Beylikdüzü Kavaklı'da markalı projeler inşa eden Boss4 Gayrimenkul, Alya Dream projesini 5 bin 46 metrekare alan üzerinde hayata geçirecek. 

Proje ile ilgili olarak verilen detaylara göre, butik ve özel konsepte sahip olan Alya Dream projesi 3 blok halinde yükselecek. Alya Dream projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri yer alıyor. 94 daire ile 17 dükkanın bulunacağı Alya Dream projesindeki konutların alanları 130 metrekare ile 352 metrekare arasında değişiyor.

Konumuyla dikkat çeken Alya Dream projesi-E5 ve TEM gibi ana arterlere yakın konumda inşa ediliyor. 

Peki Alya Dream fiyatları ne kadar? Alya Dream'de hangi sosyal alanlar var? İşte konu...