04 / 05 / 2024

alya elit ne zaman teslim

alya elit ne zaman teslim

Ümraniye Alya Elit satılık konutların satış fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Ümraniye Alya Elit Evleri'nde yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor...

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl değeri belli oldu!

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Elit Residence'ın değeri ne kadar oldu? İşte Elit Residence 2022 yarıyıl değer tablosu...

Stmax Elit 940 3 Tekerli  3 Kişilik Elektrikli Moped fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Stmax Elit 940 3 Tekerli  3 Kişilik Elektrikli Moped Nisan ayı fiyatları belli oldu. Peki Stmax Elit 940 3 fiyatları ne oldu? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

Alya Life Residence lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje toplam 214 adet konuttan meydana gelecek. Alya Life Residence lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Fikirtepe Alya Life Residence fiyat!

Lokasyon bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 11 dakika kadar uzalıkta bulunan projede 214 adet konut yer alıyor. Fikirtepe Alya Life Residence fiyat listesi kapsamında 490 bin TL'den başlıyor.

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

alya elit ne zaman teslim Haberi

alya elit ne zaman teslim


Ekşioğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Alya Elit Evleri'nde konutlar hemen teslim ediliyor. Ekşioğlu Alya Elit Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye bölgesinde inşa edildi. Ümraniye Alya Elit satılık daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor.


Ümraniye Alya Elit Evleri'nde ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, kalan yüzde 75 kısım için banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Ümraniye Alya Elit Evleri'nde 72 adet konut bulunuyor.


Ümraniye Alya Elit satılık 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor. Ümraniye Alya Elit Evleri satış ofisi ile 0541 456 98 91 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.


Ümraniye Alya Elit Evleri'nde 2+1 dairelerin satış fiyatları 350 bin liradan, 3+1 dairelerin satış fiyatları 380 bin liradan, 4+1 dairelerin...