29 / 04 / 2024

Alya Bella fiyat!

Alya Bella fiyat!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Bella

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.



Yatırımlarını hızla sürdüren BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi Alya Bella’yı satışa sundu. İstanbul’un Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesinin ön plana çıkan yerlerinden olan Gürpınar’da yükselen Alya Bella’da, bahçeli ve özel havuzlu 12 lüks tripleks villaya yer veriliyor.

7 oda 2 salon olarak inşa edilen Alya Bella projesinde yer alan villaların büyüklükleri 469 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Alya Bella’nın teslimlerinin 2023’te yapılması planlanıyor. 

Alya Bella fiyat!

Alya Bella fiyat!

Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Alya Bella fiyat bilgisinden önce proje detaylarını paylaşalım...

50 milyon Türk Lirası yatırım bedeliyle, 6 bin 411 metrekarelik alanda hayata geçirilen projedeki her villanın   250 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiklik gösteren bahçeleri bulunuyor. 

Peyzaj alanlarıyla ön plana çıkan Alya Bella’da özel havuz, 100 metrekare büyüklüğünde Bodrum katı, bahçeye açılan 40 metrekare büyüklüğünde salon bulunuyor. 

Alya Bella fiyat!

Alya Bella fiyat!

Projede yer alan villaların fiyatları 5.5 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor. Villaların fiyatları 6 milyon TL’ye kadar yükseliyor.

Web: https://www.boss4.com.tr/proje/alya-bella

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön