30 / 04 / 2024

Alya Penta ne zaman teslim edilecek

Alya Penta ne zaman teslim edilecek

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Alya Penta Ekim 2018'de teslim edilecek!

Akkuş Grup şirketlerinden Akkuş Gayrimenkul, yeni konut projesi Alya Penta'yı 17 Kasım'da CNR Emlak 2016 Fuarı'nda vitrine çıkarıyor.

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...

Alya Bella fiyat!

BOSS4 Gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor. Beylikdüzü Gürpınar’da yükselen proje peyzaj alanlarıyla dikkat çekiyor. Peki Alya Bella projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Alya Bella fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Alya Teras fiyat listesi! 

İstanbul’un merkezinde Levent’te konumlanan Alya Teras projesinde ön talep toplanıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı projede isteğe göre 1+1 ile 2+1 daireler birleştirilerek 3+1 daire imkanı da sunuluyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Alya Teras dairelerinin fiyat listesi...

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Grandis ne zaman teslim?

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Beylikdüzü Alya Grandis projesi 100 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor. Peki Alya Grandis ne zaman teslim?

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Alya Penta ne zaman teslim edilecek Haberi

Alya Penta ne zaman teslim edilecek

Akkuş Gayrimenkul tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta projesinde teslimler 6 ay öne alındı. Alya Penta'da daire teslimleri 2018 yılının Nisan ayında yapılacak. 


50 konuttan oluşan alya Penta projesi 3 bin 565 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 13 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip projede kapalı otopark, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, oyun parkı, basketbol sahası, 24 saat güvenlik hizmeti, güvenlik kamerası, araç tanıma sistemi, ses ve ısı yalıtımı, jeneratör, hidrafor hgibi imkanlar sunuluyor. 


2 oda 1 slon, 3 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 2 salon dairelerin yer aldığı Alya Penta projesi okul, hastane, pazar, Paradise AVM, Carium AVM ile Perla Vista AVM'ye yakın mesafede yer alıyor. 


Daire alanlarının 125 metrekare ile 250 metrekare arasında...