03 / 05 / 2024

Alya Trio Evleri

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Alya Penta Evleri konut fiyatları!

Alya Penta Evleri konut fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Alya Penta projesinde 100 daire ve 8 dükkan yer alıyor...

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi!

Özkayseri İnşaat Trio Plus teslim tarihi Eylül 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta yer alan Trio Plus Evleri'nde fiyatlar 395 bin liradan başlıyor...

Trio Plus Kayseri daire fiyatları!

Trio Plus Kayseri projesi 78 adet daireden meydana geliyor. Kayseri Yıldırım Beyazıt'ta inşası devam eden Trip Plus Evleri'nde dairelerin hepsi 4+1 olarak planlandı...

Alya Life Residence Fikirtepe Evleri!

20 katlı tek blok halinde yükselen proje Şükrü Saraçoğlu Stadı'na 9 dakika uzaklıkta yer alıyor. Alya Life Residence Fikirtepe Evleri 490 bin TL 'den başlıyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Beylikdüzü Alya Trio Evleri 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor.

Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beyliküzü'nde inşa edilen Alya Trio Evleri Akkuş İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Peki Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?

Akkuş Grup, Alya Trio'da ön talep topluyor!

Akkuş Grup, yeni girdiği inşaat sektöründe sağlam adımlar atıyor. Alya Residence Beylikdüzü'nü teslim eden şirket, serinin ikinci halkası olan Alya Trio'da ön talep topluyor.

Alya Trio Evleri satılık!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Alya Trio Konutları 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Alya Trio Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio daire fiyatları!

Toplam 18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 26 adet daire bulunuyor. Beylikdüzü Alya Trio daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Alya Trio ne zaman teslim?

Alya Trio Beylikdüzü'nde 26 adet konut ve 5 adet dükkan bulunuyor. Akkuş Grup imzası ile yükselen projede satışların Haziran ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Alya Trio ne zaman teslim edilecek?

Alya Trio Evleri Haberi

Alya Trio Evleri

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...