15 / 05 / 2024

Alzheimer Danışma Merkezi çukurova

Alzheimer Danışma Merkezi çukurova

Çukurova Belediyesi'nin proje ortağı olduğu Alzheimer Danışma Merkezi inşaatının tamamlanarak Aralık ayında hizmete girmesi bekleniyor. Başkan Soner Çetin, "Bir belediyenin öncelikli görevi sosyal projelerdir. Unutmayalım ki herkes bir gün yaşlanacaktır"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Şehir Üniversitesi' açıklaması!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu ile mülkiyet devri olmadığını söyledi.

Türkiye, beton AR-GE’sinde önemli bir konuma yükseliyor!

İstanbul Kalkınma Ajansının (İSTKA) Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı'nca çalışmaların sürdürüldüğü “Türkiye Hazır Beton Birliği Beton Araştırma Geliştirme ve Teknoloji Danışma Merkezi” projesi, Türkiye’yi beton AR-GE’sinde önemli bir merkez hâline getiriyor...

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

Kayseri Yaşlı Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayırsever desteği ile kente kazandıracağı Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nin temeli atılıyor.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Cazador'dan mağaza atağı!

Cazador, şu anda çoğu İstanbul'da olmak üzere franchising modeliyle 10 civarında mağaza açılmış. Bu mağazaların sayısını hızla artıracakmış,

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sary Turizm Gayrimenkul Emlak Mağazacılık Danışma Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt’ta Abdullah Alsarı tarafından kuruldu. 

Mehmet Özhaseki: Ankara için 100’dan fazla projemiz var!

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, 100’dan fazla projeleri olduğunu söyledi.

Çanakkale, Marmara'yı Avrupa'ya bağlayan büyük yol aksı olacak!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1915 Çanakkale Köprüsü hakkında açıklamalar yaptı.

Alzheimer Danışma Merkezi çukurova Haberi

Alzheimer Danışma Merkezi çukurova

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Çukurova Belediyesi'nin proje ortağı olduğu Alzheimer Gündüzlü Yaşlı Bakım Kulübü Danışma Merkezi inşaatı devam ediyor. Çizgi İnşaat tarafından yapımı sürdürülen merkezin inşaatının aralık ayında tamamlanması bekleniyor. Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Kama ile birlikte inşaatı gezen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 187 bin TL maddi katkı yaptıkları merkezin Adana'da bir ilk olacağını ve alanında önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi.


SOSYAL PROJELERE ÖNCELİK VERİLMELİ

Yaşlı bakımının uzmanlık ve sabır isteyen çok önemli bir iş olduğuna dikkat çeken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Daha 10 gün önce üç emekli dinlenme evini birden açmış, ikisinin inşaatını sürdüren bir belediyenin başkanı olarak altını bir kez daha çizmek isterim ki belediyelerin öncelikli görevleri arasında sosyal projeler olmalı. ÇKA ile ortaklaşa yürüttüğümüz...