02 / 05 / 2024

Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi nerede

Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi nerede

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi 'nin, 150 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi.

3 ayda 40 engelsiz gündüzlü yaşam merkezi açtık!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada son 3 ayda engelliler için 40 gündüzlü yaşam merkezi açtıklarını söyledi.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı artırılacak!

Engellilerin, gündüz bakım ve rehabilitasyon hizmeti aldıkları Gündüzlü Yaşam Merkezleri'nin sayısı bu yıl artırılacak.

Tekirdağ Osman Tabak Gündüz Yaşam Merkezi açıldı!

Tekirdağ Süleymanpaşa Alzheimer Gündüz Yaşam ve Sosyal Aktivite Merkezi Osman Tabak Yerleşkesinin açılış törenine katıldı.

Yaşlılar için gündüz bakım merkezi kurulabilecek!

Mevcut uygulamada yalnız engelliler için faaliyet gösteren gündüz bakım merkezi Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile yaşlılar için de kurulabilecek..

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Yaser Gündüz: Kentsel dönüşüm zihinsel olmalı!

Geçtiğimiz hafta aşırı yağış uyarılarına rağmen tedbir alınmaması ve yıllardır kangren olmuş sorunlara çözüm üretilmemesi nedeniyle Mersin’de sağanak yağış sele neden oldu. Şehir Plancıları Odası Mersin İl Temsilcisi Yaser Gündüz, yapılabilecekleri anlattı.

Beşiktaş Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Beşiktaş Belediyesi’nin Beşiktaş’ta yaşayan ailelere ve miniklere kazandırdığı kreşin adı ise “Tarık Akan Gündüz Çocuk Bakımevi” oldu. 16 Eylül'de kaybettiğimiz değerli sanatçı Tarık Akan’ın adı yeni açılan kreşimizde yaşatılacak.

Konya'ya Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi yapılacak

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi 'nin, 150 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi.

Gül Park Yaşam 13 ayda yüzde 50 kazandırdı!

GÜL YAPI ve Çebi İnşaat ortaklığında Esenyurt'un Beylikdüzü mevkiinde inşa edilen Gül Park Yaşam'daki son daireler sahiplerini bekliyor. Proje 13 ayda yüzde 50 kazandırdı.

Esenyurt Gül Park Yaşam Konutları!

Esenyurt Gül Park Yaşam Konutları'nda 60 ay vade farksız taksit ödeme yapılabiliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar tüm dairelere yer verilen projede daire fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor.

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri!

Gül Park Yaşam Esenyurt Evleri İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneği yer alıyor...

Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi nerede Haberi

Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi nerede

Mehmet Hançerli, bir otelde gerçekleştirilen projenin tanıtım toplantısında, Konya belediyelerinin fiziki çalışmalarını tamamladığını ve artık sosyal, kültürel ve sağlık belediyeciliği yapar konuma geldiklerini dile getirdi. 



Merkezin hizmete açılması ile Konya'da büyük eksikliğin giderileceğini aktaran Hançerli, bu projenin Karatay ve Konya açısından önemli bir yatırım olduğunu ifade etti. Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi'nin kısa süre içerisinde temelinin atılacağını belirterek," Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi, 150 gün gibi az bir sürede tamamlanarak hizmete açılacak. Bu merkeze konumu itibari ile Konya'nın tüm ilçelerinden rahatlıkla ulaşım sağlanacaktır. Projenin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. 


Yeni Haber...