16 / 05 / 2024

Alzheimer Hizmet Evi bursa

Alzheimer Hizmet Evi bursa

Sinpaş GYO Bursa Modern, Nilüfer Lions Kulübü, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek amaçlı bir araya geldiler...

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızlandı!

Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi projesinde yapım çalışmaları tamamlanıyor. 3 katlı olarak inşa edilen bakım evi 50 kişiye aynı anda hizmet verebilecek.

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Versace'nin evi otel oldu! 

Ünlü modacı Gianni Versace’nin, girişindeki merdivenlerde suikaste uğradığı Miami’deki ünlü evi Casa Casuarina, otel olarak hizmet vermeye başladı.

Eskişehir'de Muttalip belde evi ve hizmet binası açıldı!

Yenileme çalışmaları tamamlanan Muttalip Belde Evi ve yapımı tamamlanan Hizmet Binası, mahalle sakinlerinin yoğun katılımı ile açıldı...

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Atatürk Evi Müzesi'nin tapusu sergileniyor!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bursa'ya geldiğinde kaldığı, 6 Şubat 1933'te Bursa Nutku'nu okuduğu, bugün Atatürk Evi Müzesi olarak hizmet veren köşkün tapu senedi, ilk kez sergileniyor.  

Fransa’da Alzheimer hastaları için köy yapılıyor!

Fransa’da, Alzheimer hastaları için köy inşa ediliyor. 120 hastanın kalacağı hastanede bakıcılar, gönüllüler ve bilim insanları hizmet verecek; süpermarket, kuaför, spor merkezi, lokanta ve kütüphane olacak...

Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nin yüzde 82'si tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklara ve gençlere yönelik hizmet vermek üzere inşaatına başlanan Finike Çocuk ve Gençlik Evi’nde sona gelindi. 

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Alzheimer Hizmet Evi bursa Haberi

Alzheimer Hizmet Evi bursa


Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin 2012-2013 Hizmet Dönemi “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine destek olmak amacıyla Nilüfer Lions Kulübü, Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) ve Kent Meydanı AVM bir araya geldi.


Alzheimer hastaları ve hasta yakınlarına destek olmak amacıyla yapılması planlanan “Lions Alzheimer Hizmet Evi” projesine katkı sağlamak için; Nilüfer Lions Kulübü öncülüğünde Sinpaş GYO Bursa Modern, Bursa Gazeteciler Cemiyeti ve Kent Meydanı AVM işbirliği ile 15 Aralık 2012 Cumartesi (Bugün) günü Bursa Modern Çarşı’da “Anne ve Çocuk Şenliği” düzenleniyor.


Alzheimer hastalığına dikkat çekmek için yapılacak organizasyonun başlama saati 12.00. Saat 19.00’a kadar Bursa Modern Çarşı Konferans Salonu’nda...