19 / 07 / 2024

Amasra Kaleşah ne durumda

Amasra Kaleşah ne durumda

Bartın'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor. Yaklaşık 20 gün önce başlanılan çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor.

Belediye akaryakıt istasyonu imarlı arsa satacak! İhalesi 29 Kasım'da!

Amasra Belediye Başkanlığı Bartın İli, Amasra İlçesi, Kaleşah Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 793 metrekare alana sahip.

Çanakkale Teras Kale Haziran 2024'te teslim! Teras Kale fiyatları ne kadar? 

Teras Kale Çanakkale projesinde yer alan villaların teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Proje kapsamındaki villaların fiyatları 4 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? 

Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Aşkale 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşet Erzurum Aşkale TOKİ kura çekimi ile ilgili detaylar...

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

45 metrekare ahşap ev ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap ev özellikle tatilcilerin en gözde yapılarıdır. Bungalov yani ahşap evlerin özellikleri fiyatları merak edilmektedir. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

70 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evlerin fiyat aralığı bu yapıya sahip olmak isteyenlerce araştırılmaktadır. Peki ahşap evler ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare ahşap ev fiyatları ne kadar? 17 Mart 2023 fiyat listesi!

Ahşap evler özellikle tiny house tatilcilerin bir hayli ilgisini çekiyor. Hem küçük hem de ergonomik oluşu tatilin rotasını buralara çekiyor. Peki bu yapılar ne kadar? İşte detaylar!

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ahşap ve inşaat malzemeleri ne kadar? Bazı ahşap modelleri derledik. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Kale Beytepe projesi Ankara Çankaya'da Kocamanlar Alüminyum A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Kale Beytepe daire fiyatları ne kadar?

Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

25 katlı tek blok şeklinde dizayn edilen Çankaya Kale Beytepe projesi Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla inşa ediliyor. Peki Çankaya Kale Beytepe ne zaman teslim?

Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Kocamanlar Alüminyum A.Ş imzasıyla hayata geçirilen Ankara Kale Ofis projesi 123 adet ofisten meydana geliyor. Peki Ankara Kale Ofis fiyatları ne kadar?

Amasra Kaleşah ne durumda Haberi

Amasra Kaleşah ne durumda

Bartın'ın Amasra ilçesinde yer alan Kaleşah Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda sona geliniyor.

Bartın Amasra arasında yapımı tamamlanan tünel inşaatının ardından programdan çıkartılan Amasra Kaleşah mahallesi yolu AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu ile Amasra Kaymakamı Kadir Taner eser'in girişimleri sonucu tekrar programa alınarak ihale edilmişti. Yaklaşık 20 gün önce başlanılan yol genişletme istinat duvarı ve yaya kaldırım çalışmaları aralıksız olarak devam ederken 1,5 kilometrelik alanda yapılan çalışmalar tamamlandığında Amasra İlçesinin ikinci giriş kapısı konumunda olan Kaleşah yolu hem trafik yönünden hem de yayaların kullanımı açısından rahatlayacak. Yol yapım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur 'Amasra Tünel inşaatı tamamlandıktan sonra Amasra Kaleşah arasındaki bu yol programdan çıkartılmıştı. Fakat Belediye olarak bizim çalışmalarımız...