09 / 05 / 2024

amasra Şehircilik Projesi paneli

amasra Şehircilik Projesi paneli

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Amasra'da, "Şehircilik Projesi" kapsamında bir panel düzenledi.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kuraları ne zaman çekilecek?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) 2020 yılında inşa edeceği 100 bin sosyal konut projesi için başvuru süresi yarın sona eriyor... Peki TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesi 13 Ocak'ta satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Kanal İstanbul projesi meclis gündeminde!

DP Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin soru önergesi hazırladı. Uysal, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Mudurnu TOKİ 2020 projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mudurnu Kaygana orta gelir grubu projesi yarın başlıyor.

TOKİ Düzce Çilimli projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Çilimli projesi için başvurular yarın başlıyor.

100 bin sosyal konut projesi kura tarihleri!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın desteği ile başlayan "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" TOKİ öncülüğünde başladı. Peki 100 bin sosyal konut projesi kura tarihleri açıklandı mı? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

Kayseri Bünyan TOKİ projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Bünyan Camikebir projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Four Seasons Resorts and Private Residence projesi durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dün Bodrum’da durdurduğu projelerden biri de Four Seasons Resorts and Private Residence projesi...

amasra Şehircilik Projesi paneli Haberi

amasra Şehircilik Projesi paneli

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Amasra'da, "Şehircilik Projesi" kapsamında bir panel düzenledi. 


Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü, Amasra'da, "Şehircilik Projesi" kapsamında bir panel düzenledi. 


Amasra Belediyesi Amastrist Salonu'nda düzenlenen panele Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Kızılkaya, imar Müdür Vekili Betül Yıldırım, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden Prof. Dr. Hülagü Kaplan, Doç. Dr. Özge Yalçıner Ercoşkun, Yrd. Doç. Hayri Ulvi, Öğr. Gör. Dr. Perihan Kiper, Arş. Gör. Sezen Aslan ve öğrencileri katıldı. Panelde "Kentsel Tasarım Planı" ve "Nazım İmar Planı" kapsamında, Amasra ilçesinin yerleşilebilirlik i analizi ve Amasra'nın 2023 yılı Kent Vizyonu tartışıldı. 


Bartın...