29 / 04 / 2024

Amasya Belediye iş merkezinden satılık mağaza

Amasya Belediye iş merkezinden satılık mağaza

Amasya Belediyesi'ne ait olup Belediye İş Merkezi'nde bulunan 14 mağaza ve 14 arsa Amasya Belediye Başkanlığı tarafından 24 Mart 2015 günü saat 14:30 ile 16:45 arası ihale ediliyor.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde 8 taksitle KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Amasya Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Amasya Kutu Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Belediye işçisine kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine son dakika kadro müjdesi var mı?

Belediyede çalışan işçiler kadrolu olup olmayacaklarını merak ediyor. Peki, gündemde konuya ilişkin son dakika gelişmeleri neler? İşte detaylar...

Belediyeler çalışanlarına kadro verecek mi? Belediye işçilerinde son durum ne?

Hükümet, personel rejiminde köklü değişiklikler yaparak yeni bir döneme giriyor. Bu dönemde kamu işçileri için reform niteliğinde adımlar atılacak ve kadro, iş ve kıdem konularında yaşanan sorunlar çözülecek. Taşeron işçiliği dönemi sona ererek geçici işçilere kadro düzenlemesi yapıldı ve detaylar R

Belediye işçilerine kadro müjdesi! Bakan Bilgin son dakika açıklamasıyla duyurdu!

Geçici işçilere kadro düzenlemesinin Resmi Gazete'de açıklanmasının ardından belediye şirket işçilerine kadro için ayrıntılar sorgulanıyor. Konuya ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den flaş bir açıklama geldi.

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Kamuda çalışan 700 bin işçi için Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürerken, talepler masaya geldi. Tekliflerin bir tanesi öne çıkarken, bayramlarda ikramiye ödemesi yapılacağı öğrenildi. Belediye işçileri de bu kapsamda masaya geldi. İşte son gelişmeler!

Maaşlara yüzde 85 oranında zam yapıldı... Maaşlar hakkında flaş gelişme

Tunceli'de belediye ile sendika arasında imzalanan anlaşma sonucunda en düşük işçi maaşlarına yüzde 85 oranında zam yapıldı. Haber belediye işçileri ve aileleri tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Belediye iş yeri ve akaryakıt istasyonu satacak! İhalesi 30 Mart'ta!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük'te yer alan 3 iş yeri ve bir arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Mart tarihinde yapılacak.

Belediyede iş arayanların fırsat ayağına geldi! Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personel alıyor! İşte şartlar!

Belediye iş arayanların fırsat ayağına geldi. Büyükşehir Belediyesi 100 devlet personeli alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Belediye arsa, arazi ve dükkan satacak! Bu fırsatı kaçırmayın!

Amasya Belediye Başkanlığı, Çakallar, Kirazlıdere ve Gümüşlü mahallelerinde yer alan arsa, arazi ve dükkanları satışa çıkardı.

Amasya Belediye iş merkezinden satılık mağaza Haberi

Amasya Belediye iş merkezinden satılık mağaza

Amasya merkez Dere mahallesi ada 199, parsel 14'de Belediye adına kayıtlı 836,99 metrekare yüzölçümüne sahip gayrimenkul üzerinde kat mülkiyeli kurulmuş Belediye İş Merkezi'nde bulunan mağaza, büro ve arsalar satışa çıkarılıyor.


Satışa konu mağazaların alanları 31 metrekare ile 89 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Belediye İş Merkezi'nin 1., 2. ve 3. katında yer alan mağazalar 76 bin 950 TL ile 783 bin 200 TL arasında fiyatlarla satışa sunuluyor. İhale açık artırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu arsalar, Gökmedrese, Kurşunlu Hızırpaşa, Helvacı, Kirazlıdere, Dere mahallelerinde Amasya Belediyesi'ne ait olup açık artırma usulüyle satışa sunulacaktır. Taşınmazların alanları 101,43 metrekare ile 914,80 metrekare arasında değişiyor. Tahmini bedelleri ise 23 bin 776 TL'den başlayarak 165 bin 774 TL'ye kadar çıkıyor.


Satış Günü: 24 Mart 2015 günü saat 14:30 ile...