17 / 05 / 2024

amasya belediyesi aşıklar müzesi nerede

amasya belediyesi aşıklar müzesi nerede

Amasya'da Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi'ndeki ilk nikahlar 14 Şubat Sevgiler Günü'nde kıyıldı. Amasya Belediyesi tarafından tarihi Ferhat Su Kanalı'nın da bulunduğu Ferhat arası mevkisinde yapılan müzede 4 çift dünya evine girdi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde ve yerin 9.18 kilometre derinliğinde bir deprem yaşandığını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla Bodrum açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem! Son dakika deprem oldu!

AFAD, Muğla Bodrum açıklarında saat 10.49 sıralarında 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. İşte son dakika deprem listesi...

SON DAKİKA! Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem!

Son dakika haberi... Muğla açıklarında 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Bütün iPhone aşıkları A101’e! iPhone 12 indirimli fiyatlarla! 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple’ın en sevilen telefonlarından olan iPhone 12, Türkiye’nin gözbebeği A101’de uygun fiyatlarla… iPhone aşıkları A101’e… İşte detaylar…

Kıbrıs açıklarından doğalgaz müjdesi geldi! Kimse beklemiyordu! İşte detaylar!

Kıbrıs açıklarındaki aidiyeti tartışmalı Cronos-1 sahasında önemli miktarda doğalgaz bulunduğu açıklandı. İşte detaylar!

iPhone aşıklarına müjde! A101 iPhone 12 Pro ve iPhone 13 Pro’yu indirimli satışa sundu! İşte 3 Ağustos fiyat listesi

A101'den iPhone sevdalılarına güzel haber geldi! A101, Apple'ın en beğenilen telefonları iPhone 12 Pro ve iPhone 13 Pro’yu indirimli fiyatı ile satışa çıkardı! Sakın kaçırmayın! Peki, A101'de iPhone 12 Pro ve iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 3 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

amasya belediyesi aşıklar müzesi nerede Haberi

amasya belediyesi aşıklar müzesi nerede


Amasya'da Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi'ndeki ilk nikahlar 14 Şubat Sevgiler Günü'nde kıyıldı.


Amasya Belediyesi tarafından tarihi Ferhat Su Kanalı'nın da bulunduğu Ferhat arası mevkisinde yapılan müzede 4 çiftin kıyılan nikah törenlerine Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Garnizon Komutanı M. Haluk Yıldızdan, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Ergün Tokgöz, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.


Bahçesindeki ağaçlara aşk mesajları yazılı kağıtların asıldığı ve nikah salonunun da bulunduğu müzede 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel 4 çiftçin nikahı kendilerine en az 3 çocuk yapmalarını öneren Belediye Başkanı Özdemir tarafından kıyıldı.


5 yıldır birlikte olduğu imam nikahlı eşi Mustafa Pekdemir ile resmi nikahı kıyılan Seda Bakırcoğlu, giydiği gelinliğin sevincini çocukları 2 yaşındaki Mehmet Fatih ve 9 aylık Ezel Ata ile paylaştı.


Bahçesinde folklor gösterisi yapılan müzenin önemine...